saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

13 de Març de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • Inicia't a l'edició de vídeo digital

  Taller de creació de vídeo digital: un breu tast des de l'enregistrament a la seva publicació, sense perdre de vista detalls com la transferència de fitxers entre dispositius, eines per a l'edició bàsica de l'audiovisual i les principals característiques... (10:00)

 • Seguretat en la navegació: recomanacions i bones pràctiques

  Riscos i recomanacions de seguretat a l'hora d'utilitzar dispositius digitals. Que són els virus? Com funcionen els programes antivirus, i com els podem instal·lar? (10:00)

 • Noves formes de consum amb Internet

  Càpsula d'introducció a noves formes de consum en les que Internet hi té un paper central: del consum col·laboratiu als serveis d'intercanvi. (10:00)

 • Gestiona les teves finances a Internet

  Taller per conèixer algunes opcions per a una millor gestió de les despeses: dels serveis de banca en línia a la factura sense paper. Porta el teu dispositiu digital! Aprèn amb les eines que utilitzaràs! (12:00)

 • Inicia't a l'edició de vídeo digital

  Taller de creació de vídeo digital: un breu tast des de l'enregistrament a la seva publicació, sense perdre de vista detalls com la transferència de fitxers entre dispositius, eines per a l'edició bàsica de l'audiovisual i les principals característiques... (16:00)

 • El llibre digital: formats i repositoris

  Càpsula per a conèixer què són els llibres electrònics, quins formats poden tenir, quins dispositius digitals podem utilitzar per a llegir-los i on podem aconseguir les publicacions en format electrònic. (16:00)

 • Seguretat en la navegació: recomanacions i bones pràctiques

  Riscos i recomanacions de seguretat a l'hora d'utilitzar dispositius digitals. Que són els virus? Com funcionen els programes antivirus, i com els podem instal·lar? (16:00)

 • Recursos audiovisuals a la Xarxa

  Càpsula per a conèixer els principals repositoris de continguts multimèdia a Internet, diferents formes d'accedir-hi, com poder enviar o emmagatzemar continguts multimèdia... i tot sense oblidar la qüestió de les llicències! (18:00)