saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

27 de Febrer de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
 • EC152 - Demanar i donar instruccions cuidant les relacions (x2)

  En aquest taller treballarem aquelles habilitats necessàries per a ser capaços/es de dir el que volem i el que no volem (fer peticions, donar ordres i rectificar comportaments erronis) garantint, alhora, lenfortiment de les relacions professionals i... (09:00)

 • EC128 - Iniciativa productiva: l'art de treure partit a les decisions

  Sovint ens costa passar de les intencions als fets. Tenim moltes idees per aportar, canvis o millores que ens agradaria introduir, però no les acabem implementant. Ens costa proposar i actuar amb la iniciativa i proactivitat necessària. Com i quan fer-ho... (09:00)

 • RF93 - Vine a fer el teu videocurrículum (x2)

  Vols ampliar la dimensió de la teva candidatura realitzant un vídeo que expliqui el teu objectiu professional, la teva motivació, aptituds tècniques i competències transversals amb un toc personal i impactant? Vols fer un videocurrículum però no saps per... (09:00)

 • Innovació radical a través de l'aplicació de nous models disruptius (NOVA)

  Introducció a la innovació radical disruptiva. Com podem promoure la innovació disruptiva i quines eines són les millors per trobar-la.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Màrqueting per empreses que comencen

  En aquesta sessió la persona emprenedora coneixerà les variables més importants a tenir en compte per desenvolupar l'apartat de màrqueting del pla d'empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Emprendre a Nou Barris és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Nou Barris Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. (10:00)

 • Posiciona la teva empresa als cercadors

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. (10:00)

 • Informa't de les convocatòries de subvencions de proximitat i Economia Social i Solidària 2019

  Sessió informativa per a conèixer les modalitats i els requisits per a presentar-te a les convocatòries de subvencions Impulsem el què fas i Per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2019. Després de la sessió informativa podràs... (10:00)

 • Lideratge transformador

  Els objectius de la sessió seran: i) Identificar les habilitats necessàries per avançar en nous estils de lideratge basats en l'equitat, la igualtat d'oportunitats, la força de les xarxes i la col·laboració; ii) visibilitzar la construcció pròpia dels... (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (12:00)

 • EC133 - Comprendre per a que et comprenguin (x2)

  L'empatia et pot ajudar en el foment de la confiança i poder personal. Les relacions de confiança comencen quan ets capaç descoltar sense jutjar, sense posar de la teva part, sense fer cap relació amb les teves experiències passades, sense pensar en el... (12:00)

 • JO09-Ja saps a què dedicar-te? Defineix el teu futur

  En aquesta activitat podràs descobrir quins sectors i professions són més idonis partint d'allò que a tu set dóna be. Podràs plantejar-te un pla d'acció que et condueixi cap al teu lloc de treball futur. (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2) (Horta-Guinardó)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (12:00)

 • Informa't de les convocatòries de subvencions de proximitat i Economia Social i Solidària 2019

  Sessió informativa per a conèixer les modalitats i els requisits per a presentar-te a les convocatòries de subvencions Impulsem el què fas i Per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2019. Després de la sessió informativa podràs... (13:00)

 • Tendències del comerç: transforma el teu punt de venda

  Tractar i conèixer les especificitats de la venda del visual merchandising. Conèixer les tècniques i estratègies. Comunicar de forma efectiva. Conèixer les diferents formes d'ús de la llum i com aplicar-la per captar l'atenció del públic. (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Inicia el pla de digitalització del teu establiment comercial

  Conèixer models de negoci digitals per a establiments comercials. Introduir-se en els fonaments de l'estratègia digital per a un comerç. Disposar d'eines per dissenyar l'estratègia digital de cada comerç participant. (14:30)

 • RF77- Coneix i practica les proves de selecció

  Una de les eines més importants per analitzar les habilitats d'un/a candidat/a és l'entrevista de feina, però sovint el que ens descarta del procés de selecció és la no superació de la fase de dinàmiques de grup. Moltes empreses realitzen aquest tipus de... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (15:00)

 • Tècniques de Growth-Hacking

  Si vols fer créixer el teu negoci de manera exponencial, hauràs d'aplicar les noves tècniques d'adquisició de la clientela més innovadora i estalviant costos. Aquestes son les tècniques que fan ser les empreses amb creixement més ràpid.

  Monosessió:... (15:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:30)

 • Planifica el teu projecte

  Tens un model de negoci però no saps com enfrontar-te al pla d'empresa? T'acompanyem en aquest procés, mostrant-te les eines i instruments per fer un bon pla de negoci. En aquesta càpsula t'ajudem a posar en relleu la importància de l'estratègia en el... (15:30)

 • Digital Recruitment & Employer Branding: Aprèn les últimes eines digitals per a RRHH

  Descobreix les tècniques més usades en Recruitment i Employer Branding en el món digital. Aprèn a trobar tota la informació que es necessita per crear un missatge efectiu i directe per a les persones candidates. Aprèn a millorar i crear una... (15:30)

 • Com explotar tot el potencial de LinkedIn per a tu o el teu negoci

  Treballar eficaçment amb LinkedIn és avui imprescindible per generar negoci, atraure inversors o socis, aconseguir clients, captar talent i projectar-te com un professional de referència, etc (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:00)

 • MTC191 -Treballar a partir dels 50. Trencant mites (Nou)

  Tinc més de 50? Ara què?. La cerca d'ocupació a partir dels 50 passa a un altre nivell i per altres canals. Vine a escoltar a les persones que ho han aconseguit, què van fer i com ho van aconseguir. Inspirar-se en altres ens servirà per dissenyar la... (16:00)

 • BolESS de neu

  Mostrar què és l'ESS a partir de l'experimentació i la vivència per sembrar una llavor que estimuli a l'alumnat a tirar endavant una iniciativa d'ESS o a participar en una ja existent. (16:00)

 • Sessió Oberta Futurisme: Oportunitats d'emprendre en el sector del turisme

  Conèixer les noves oportunitats de negoci del sector turístic. (16:00)

 • Com introduir les STEM a primària amb LEGO Education (NOU!)

  Experimenta en primera persona com fomentar l'aprenentatge de STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) de forma amena a l'aula i complint amb els contingut curriculars de cicle superior de Primària. (16:00)

 • Capacitació en el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (GDPR)

  Aquesta activitat va dirigida a totes aquelles persones, responsables d'empreses i/o entitats, amb menys de 250 persones treballadores, que hauran d'aplicar la nova regulació europea de protecció de dades. (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:30)

 • Google Adwords: crea una campanya de publicitat contextual

  Planifica i fes el seguiment de la teva publicitat en els cercadors. (17:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (17:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (17:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (18:00)

 • RF57 - The job interview: types & useful tips (x2)

  Get to know the ins and outs of a job interview. Jump over the table and see things from an HR perspective ¿ what interviewers want from you and how to provide it. Be ready to join other participants! (18:00)

 • EC234 - Autodiagnostica la teva capacitat creativa

  Saber calibrar el teu potencial creatiu és clau per donar el millor de tu. En aquesta sessió ens redescobrirem en alguns aspectes de la nostra vessant creativa i sobretot del nostre potencial creatiu, amb àrees de predominança personal i professional. (18:00)

 • JP10-Com preparar una entrevista de feina?

  Les entrevistes de selecció són un punt molt important en el camí cap a l'obtenció d'una feina. Tot el que passi durant l'entrevista serà determinant per l'elecció final del candidat. Deixaràs aquesta oportunitat en mans de l'atzar? Preparat l'entrevista... (18:00)