saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

21 de Febrer de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • RF92 - Prepara i practica l'elevator pitch del teu CV (x2)

  Vols aprendre a explicar el teu CV de forma breu i persuasiva? En aquesta activitat podràs treballar i practicar l'elevator pitch, l'eina de promoció professional que s¿estructura en menys de 2 minuts i que resumeix el teu valor. (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Com crear una plataforma col·laborativa? Factors clau (NOVA)

  En aquest taller t'ajudem a estructurar la teva idea, si la tens, i fem un recorregut per les quatre fases bàsiques de generació d'una plataforma col·laborativa (idea, plataforma, confiança i comunitat) i analitzem quins són els elements clau de cada fase... (09:30)

 • Trobar clientela als mercats internacionals

  La internacionalització empresarial és un procés imparable i que cal conèixer amb detall per aprofitar les diferents oportunitats de negoci que es plantegen i generar vendes i negoci per a la nostra empresa. En aquesta càpsula informativa trobaràs les... (09:30)

 • Oportunitats i competències per treballar en l'ESS

  En aquesta activitat posarem èmfasi en el desenvolupament de les nostres competències transversals per treballar en el marc de l'economia social i solidària. (09:30)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN.Joves DAO

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el programa. (09:30)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (09:30)

 • Impulsa la teva productivitat (II). Noves formes de treballar en equip

  Coneix i practica amb diferents eines online gratuïtes orientades a la comunicació i el treball col·laboratiu dintre d'equips de treball. (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • RF100 - Portals d'ocupació: identifica els que encaixen amb tu

  Coneix la diversitat de portals d'ofertes de feina online: genèrics i especialitzats, i identifica quin és més adequat segons el teu objectiu professional. Descobreix la manera d'analitzar les ofertes de feina, podent treure tota la informació necessària... (12:00)

 • EC180 - Posam a prova! Sóc bo/bona comunicant

  Posa a prova els coneixements que has adquirit a les activitats de comunicació, a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode aprèn fent, en què et posaràs a prova! Vols saber si et comuniques eficaçment? Descobreix si la teva... (12:00)

 • Com tramitar telemàticament: societats

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • EC226 - El GPS de l'orientació a la clientela (Horta-Guinardó)

  Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de la orientació de les persones (resultats, mètode, relacions, seguretat). El GPS de l'orientació a la clientela és una eina pràctica que ajuda a entendre i conèixer l'orientació de les persones,... (12:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Coneix els programes Acceleradora laboral i Joves IT Academy

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Acceleradora laboral i del programa Joves IT Academy. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en... (15:00)

 • RF49- LinkedIn: utilitza'l per a la recerca de feina

  Treu el màxim partit al teu compte de LinkedIn descobrint les funcionalitats avançades més relacionades amb la recerca de feina i la millora del teu posicionament, tant en un ordinador com en un smartphone. Et servirà per accedir a les oportunitats... (15:00)

 • Com comprar o vendre un negoci al teu barri?

  Coneix els recursos que el Pla de Transmissió als Barris posa al teu abast per vendre el teu negoci o per comprar un negoci en funcionament al teu barri. (15:00)

 • RF68 - Activa la teva xarxa de contactes per aconseguir feina

  Si ja utilitzes les xarxes socials però només utilitzes LinkedIn per aconseguir els teus objectius professionals, en aquesta sessió descobriràs com treballar de forma col·laborativa i eficient la gestió de contactes en totes les teves xarxes socials de... (15:00)

 • ELEVATOR PITCH 2: anem amunt, oi?

  Després d'adquirir les bases per fer que el discurs ens vagi a favor, ara toca separar el gra de la palla i gaudir assegurant i personalitzant el nostre Elevator Pitch. Tindrem temps per incidir i aprofundir en aspectes verbals i no verbals, posar-los... (15:30)

 • Finances per empresaris i empresàries: interpreta els números de la teva empresa

  L'objectiu d'aquesta activitat és que els empresaris i empresàries tinguin elements per poder analitzar els estats financers de la seva empresa, i elaborar una planificació. (16:00)

 • 10 recomanacions pràctiques per al Community Manager d'una empresa (NOU!)

  La feina de Community Manager és relativament nova i genera molt d'interès. Hi ha molta informació teòrica i inspiracional però cal una aproximació pràctica i realista de com és el dia a dia i com resoldre les situacions freqüents. Podràs aprendre, a... (16:00)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN.Joves DAO

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el programa. (16:00)

 • Crea presentacions originals i animades amb Prezi

  Prezi és una eina gratuïta que permet dissenyar presentacions fugint de lestructura lineal de les diapositives, creant un discurs narratiu amb jerarquies, relacions, superposicions, etc. (17:00)

 • Introducció a les aplicacions de realitat augmentada

  Coneix què és la realitat augmenta, les seves utilitats i introdueix-te en la biblioteca de programari lliure ARToolKit per crear realitat augmentada en dispositius mòbils. (17:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (17:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (17:30)

 • RF44 - Crea i enforteix la teva xarxa de contactes amb LinkedIn

  La gestió de contactes a LinkedIn és un dels aspectes que més ajuda per posicionar-se en aquesta xarxa social. Saber a qui buscar, com buscar i com contactar, és clau per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil, aprèn com treure el major partit... (18:00)

 • Afterwork" Lidera el Canvi

  Posem a disposició de les professionals aquest espai per practicar les habilitats de networking i ampliar la xarxa professional. (18:00)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (18:00)