saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

19 de Febrer de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
 • Eines avançades per a la gestió professional de Twitter

  Twitter ha esdevingut una eina imprescindible en l'àmbit de l'empresa. La seva capacitat d'arribar a milions d'internautes, el seu caràcter immediat i totalment adaptat al mòbil i les seves característiques multimèdia nadiues (integració de imatges,... (09:30)

 • Presentacions a l'estil PechaKucha

  PechaKucha és un format de presentació que permet comunicar eficaçment de manera breu amb 20 imatges de 20 segons cada una, atrapant l'atenció del públic. (09:30)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN.Joves DAO

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el programa. (09:30)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN i les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO i del programa Oportunitats als mercats i al comerç de proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip... (10:00)

 • Coneix els programes Acceleradora laboral i Joves IT Academy

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Acceleradora laboral i del programa Joves IT Academy. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en... (10:00)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Nou Barris)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (10:00)

 • Impulsa la teva productivitat (I). Eines per crear, guardar i compartir informació

  La xarxa ofereix gran quantitat d'eines online gratuïtes orientades a la creació i edició de documents i presentacions de tota mena. Descobreix-les per guardar i compartir fàcilment informació amb d'altres usuaris. (10:00)

 • Introducció a la plataforma de desenvolupament Arduino

  Primers passos amb Arduino, des de la programació fins un projectes: llegir sensors, utilitzar actuadors i controlar motors. (10:00)

 • EC46 - Liderant equips d'alt rendiment (x2)

  Vols ser un/a bon/a líder dun equip dalt rendiment? Aconsegueix les persones amb qui col·labores tinguin rols específics, complementaris i multifuncionals que cooperin junts, amb gran compromís i identificació, en la consecució dun objectiu comú del qual... (12:00)

 • EC14 - Assertivitat: Base i tècniques (x2)

  En aquesta activitat adquiriràs tècniques per saber-te moure des d'estils més passius o agressius de comunicació vers a comunicacions assertives. (12:00)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN.Joves DAO

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el programa. (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre a Nou Barris

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (màrqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial. (13:15)

 • Com comprar o vendre un negoci al teu barri?

  Coneix els recursos que el Pla de Transmissió als Barris posa al teu abast per vendre el teu negoci o per comprar un negoci en funcionament al teu barri. (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Introducció al tall per làser: conceptes bàsics, disseny vectorial i pràctiques

  En el sector del disseny la tecnologia làser permet solucionar de manera ràpida i eficaç diferents aplicacions en la fabricació de nous productes. Coneix i practica amb la tecnologia làser, les seves característiques, possibilitats i aplicacions. (16:00)

 • Com muntar una botiga online sense programar res

  Descobreix les solucions SaS (Software as a Service) per crear una botiga online sense programar, només configurant-la amb la teva informació: Shopify, Bigcommerce, Wazala, Magento Express... (16:00)

 • Crea la teva pàgina web sense programar amb Wix

  Wix és una aplicació gratuïta al núvol que permet construir un lloc web sense coneixements de programació i gestionar la presencia online (posicionament, butlletins, ecommerce, reserves) (16:00)

 • Facebook Ads per a responsables de màrqueting i petites empreses

  Criteris bàsics per dissenyar un plà de màrqueting amb focus a Facebook i utilitzant Facebook Advertising de manera eficaç. (16:00)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (16:30)

 • COACHING LABORAL PER A DONES (Sant Andreu)

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (16:30)

 • e-commerce simple i potent amb Prestashop

  Totes les empreses volen vendre a Internet de forma senzilla. El CMS PrestaShop es dels més utilitzats per crear tendes online fàcilment. Amb aquest curs l'alumne podrà crear i administrar aquestes tendes amb una de les eines més potents i utilitzades del... (16:30)

 • EC207 - Vols orientar-te bé a l'assoliment? Aquest és el teu camí! (x3)

  En un entorn on hi ha molta informació de tota mena, gran varietat d'alternatives, presència de problemes, és importantíssim assolir unes bones pautes per aconseguir els objectius que et proposes, en lloc de pensar i repensar en excés. En aquest curs... (18:00)

 • Masterclass: Cap a on anem? de les fake news als robots intel·ligents

  D'on surten les fake news? Els robots agafaran els llocs de feina dels humans? He de lluitar pels drets digitals? Acabarem implantant els mòbils al nostre cos? Una reflexió crítica i oberta sobre el moment tecnològic actual. (18:30)