saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

18 de Febrer de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
 • Vols treballar d'Atenció a l'usuari/ària del Park Güell?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa BSM SA i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip d'Atenció a l'usuari/ària del Park Güell. Aquest esdeveniment és només per aquelles persones que NO hagin... (09:00)

 • EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Nou Barris)

  Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte,... (09:00)

 • SCRUM: introducció al desenvolupament àgil de programari

  La implementació d'SCRUM, com a marc de treball en el desenvolupament d'un projecte de programari permet minimitzar costos, gestionar expectatives, millorar estimacions, optimitzar recursos i augmentar la qualitat del resultat final. (09:30)

 • Pautes per començar en el món de l'e-commerce (X2)

  En aquestes sessions, obtindràs una visió global de què significa el comerç electrònic. T'oferirem eines per començar a perfilar el teu projecte i t'animarem a entrar en l'eCommerce com a alternativa i com a nova via de negoci

  Multisessió: 2... (09:30)

 • Aprèn les 10 passes essencials per fer el teu web

  Què haig de tenir en compte per fer el web de la meva empresa o refer-ne l'existent? Aquesta càpsula t'ajudarà a ordenar idees i planificar el projecte amb 10 passes que recullen allò essencial. (09:30)

 • Gestió econòmica d'associacions: eines pràctiques per fer-la més eficient i participativa!

  Tant si formeu part d'una iniciativa emprenedora de l'Economia Social i Solidària, com si esteu pensant en una nova línia d'activitat, en aquesta formació coneixerem eines de gestió per portar el dia a dia de l'entitat i millorar-ne la viabilitat... (09:30)

 • Creació de vídeos i presentacions animades amb Powtoon

  El vídeo animat és de gran utilitat per explicar temes densos i difícils de comunicar amb un vídeo convencional. Aprèn com produir-los fàcilment amb aquesta eina gratuïta. (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Introducció a la programació de C++

  És un curs orientat a explicar els conceptes bàsics de la programació en C++, introductori, per a treballar els principals conceptes de programació utilitzant el llenguatge C++. (10:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (11:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • MTT28 - Tendències del mercat de treball i sectors amb més oportunitats

  Si vols saber què es valora en el mercat de treball actual i els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina, inscriu-te en aquest taller. (15:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu curriculum a Barcelona Activa (x2) (Horta-Guinardó)

  Portes temps sense cercar feina, no tens el currículum fet o el tens desactualitzat? No saps per on començar, et manca confiança i necessites ajuda per fer-lo? En aquesta activitat tindràs loportunitat de triar el que més et convingui sota l¿assessorament... (15:00)

 • Licitacions públiques: com presentar-se i gestionar-les?

  Si sou una organització de l'ESS i us interessa presentar-vos a concursos públics, aquesta activitat us orientarà a encarar el procés. En aquesta, treballarem els aspectes clau que cal conèixer a l'hora de presentar-se a concursos públics. Farem un... (15:30)

 • Factors clau de la logística per a un e-commerce (x2)

  Si estàs pensant en un negoci de venda per Internet, en aquesta multisessió parlarem d'un dels factors estratègics que cal atendre amb molta cura: la logística. Coneixerem el funcionament de tots els tipus de logística aplicada a l'e-commerce,... (15:30)

 • Com utilitzar internet per a la investigació de mercats i analitzar competidors

  En qualsevol procés empresarial el creixement pot ser dins el mercat interior o exterior, però és clau analitzar-lo i veure si hi ha potencial de creixement, així com qui són els principals competidors. Actualment Internet ens ofereix eines per fer... (16:00)

 • Email màrqueting i newsletters al turisme: comunica amb teu públic Mailchimp

  La comunicació online és un dels elements clau de l' estratègia de màrqueting digital per tal de poder estar en contacte amb els nostres clients. Una de les accions més efectives de fer-ho és a través del correu electrònic i els butlletins. I per a... (16:00)

 • Com lluitar contra el ciberbullying amb eines tecnològiques i mòbils

  La unió entre ciberassetjament i xarxes socials produeix cert respecte, especialment quan ens referim a menors, però també es pot utilitzar per frenar una situació d'assetjament i lluitar contra el ciberbullying. El ciberassetjament o ciberbullying es... (16:00)

 • Influencers: La clau per connectar-se amb el sector més jove (NOU!)

  Aquesta activitat està orientada a qui tingui interès per conèixer com treballen els Influencers i els avantatges que comporta promocionar a través d'ells un determinat producte o servei. Es donaran claus sobre com contactar amb els creadors de tendències... (16:00)

 • Illustrator: crea el teu logo professional presenta'l en una guia d'estil

  Aprèn a dissenyar correctament el logotip de la teva marca personal o professional i a presentar-lo en una guia d'estil bàsica, on es mostrarà el disseny i la seva justificació. Variacions i aplicacions bàsiques del logotip (per impressió i web). (16:30)

 • Introducció a la programació de pàgines web a mida amb Python i Django

  La tecnologia web està molt estesa en el mercat laboral. Moltes empreses necessiten aplicacions web amb funcionalitats molt específiques que només poden ser resoltes a través de la programació web a mida. En aquest curs es tractaran les bases per a crear... (17:00)

 • Crea una botiga en línia amb PHP i Javascript

  Aprèn a elaborar una botiga en línia totalment personalitzada mitjançant els llenguatges PHP i Javascript per oferir tan a venedors com compradors una experiència més positiva. (17:00)

 • Informa't de les convocatòries de subvencions de proximitat i Economia Social i Solidària 2019

  Sessió informativa per a conèixer les modalitats i els requisits per a presentar-te a les convocatòries de subvencions Impulsem el què fas i Per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2019. Després de la sessió informativa podràs... (17:30)