saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

12 de Febrer de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
 • EC90 - Gestió de les nostres respostes emocionals (x2)

  Avui dia és fonamental saber gestionar les nostres respostes emocionals amb els altres i amb nosaltres mateixos per tal de donar la nostra millor versió. Una correcta gestió de les emocions ens permetrà tenir més possibilitats d'èxit professional i gaudir... (09:00)

 • MT12 - Com buscar feina al sector del nou comerç a Barcelona

  T'agrada el tracte proper amb la gent? Creus que el nou comerç a Barcelona pot esdevenir una oportunitat laboral? Tens capacitat per aconsellar i convèncer? Si és així, el comerç és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats que... (09:00)

 • CO47 - Buscant el superheroi/superheroïna que portes dins (x2)

  Tots i totes tenim una marca pròpia: la nostra marca personal, el segell diferenciador que podem oferir en els diferents àmbits de la nostra vida. Et convidem a participar en un viatge d'autoconeixement d'una manera lúdica i poderosa: de la mà del... (09:00)

 • EC79 - Autocontrol i gestió de conflictes (x2)

  Et capacitarem per mantenir les pròpies emocions sota control i evitar reaccions negatives davant de situacions d'estrès, provocacions, oposició o hostilitat per part d'altres. (09:00)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (09:30)

 • Com promocionar el teu bar o restaurant per Internet

  Aprèn com començar una campanya 2.0, coneix webs, publicacions i recursos específics per a l'hosteleria, i analitza maneres efectives d'usar les xarxes socials per atraure més clients al teu local veient casos i exemples d'èxit. (09:30)

 • Màrqueting de continguts: com fer-los rellevants i memorables

  Molta clientela rebutgen la publicitat intrusiva. Oferir continguts interesants, atractius i veritablement valuosos et permet donar a conèixer el teu producte o servei a un públic potencial, generar vendes i fidelitzar clientela. Descobreix com posar a la... (09:30)

 • Planifica el teu projecte

  Tens un model de negoci però no saps com enfrontar-te al pla d'empresa? T'acompanyem en aquest procés, mostrant-te les eines i instruments per fer un bon pla de negoci. En aquesta càpsula t'ajudem a posar en relleu la importància de l'estratègia en el... (09:30)

 • El crowdfunding com a eina de màrqueting i finançament

  Més enllà de la inversió privada tradicional i de l'autofinaçament, hi ha un seguit de possibilitats de finançament alternatiu de noves empreses. En aquesta sessió, te les donarem a conèixer.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat... (09:30)

 • Wordpress: instal·lació en ordinador i en servidor

  Per fer funcionar un CMS (com Wordpress, Moodle o Prestashop) s'ha d'executar en un entorn concret. Coneix els dos entorns de creació: Local i Servidor (hosting), quines son les diferències i crea l'entorn local en el teu equip amb XAMPP. (09:30)

 • Genera oceans blaus amb les teves propostes de valor

  Aprèn la manera a fer que la competència es torni irrellevant, ampliant els límits del mercat i la demanda dacord amb les motivacions i necessitats reals dels clients. Màrqueting disruptiu en la generació de productes i serveis, que maximitzen la seva... (09:30)

 • Com explotar tot el potencial de LinkedIn per a tu o el teu negoci

  Treballar eficaçment amb LinkedIn és avui imprescindible per generar negoci, atraure inversors o socis, aconseguir clients, captar talent i projectar-te com un professional de referència, etc (09:30)

 • RF01 -Vine a fer el teu curriculum a Barcelona Activa (x2) (Nou Barris)

  Encara no tens fet el teu currículum? Si no tens un currículum o tens dificultats per elaborar-lo, vine a aquesta activitat de nivell inicial on et donarem les nocions bàsiques sobre com fer el currículum i posem a la teva disposició un ordinador perquè... (10:00)

 • Welcome Session - Do it in Barcelona (English)

  Through this session you will get some information about the different alternatives and resources you can use in order to start your own business in Barcelona. (10:00)

 • Escriu i crea continguts enriquits per a la web

  Què haig de tenir en compte per fer elaborar continguts adaptats a Internet? Els usuaris i usuàries i els cercadors entendran el meu missatge? En aquesta càpsula repassarem els secrets per fer uns continguts òptims. (10:00)

 • EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Horta-Guinardó)

  Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte,... (10:00)

 • Dissenya el pla de Social Media de la teva empresa

  Defineix l'estratègia en xarxes socials, crea un pla tàctic i coneix com gestionar de manera efectiva els recursos digitals. (10:00)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (12:00)

 • RF20-Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional (Horta-Guinardó)

  Vine a fer el test "Competències Clau" de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (12:00)

 • EC122 - La Banda Sonora de les teves competències: la creativitat

  Participa en un recorregut competencial a través de 7 tallers amb un nexe comú: el coaching i la música. Volem connectar amb la teva millor banda sonora per desenvolupar les teves competències, perquè et puguis realitzar professionalment. Que amb les... (12:00)

 • OC26- El primer pas cap a l'autoconeixement: mira't i sorprèn-te

  Coneixes totes les habilitats i recursos dels que disposes? Saps com treure't partit i quins són aquells aspectes que podries millorar i destacar? Com et veus i com et veuen els altres? L'autoconeixement és el primer pas per definir el teu objectiu... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • RF96 - Utilitza Facebook per generar oportunitats professionals

  Creus que Facebook no et pot servir en el teu procés de recerca de feina? Amb aquesta activitat coneixeràs una nova perspectiva que et farà aprofitar aquesta xarxa social per a buscar i atraure oportunitats professionals, trobar ofertes de feina, activar... (15:00)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2) (Horta-Guinardó)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (15:00)

 • Xarxes Socials Imatges: Pinterest, Instagram o Flickr?

  Aprendre els aspectes clau de la comunicació audiovisual en les xarxes socials que s¿especialitzen en la difusió d'imatges per promocionar i consolidar marques. L'alumna aprendrà a crear, dinamitzar i monitoritzar un perfil corporatiu a una o diverses... (16:00)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (16:00)

 • Capacitació del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (GDPR)

  En aquest curs ens aproparem, d'una manera pràctica, a les implicacions que el Reglament General de Protecció de dades personals (RGPD) tindrà sobre el tractament de dades personals que les empreses duen a terme, amb una atenció especial als drets que... (16:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Andreu )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (16:30)

 • Informa't de les convocatòries de subvencions de proximitat i Economia Social i Solidària 2019

  Sessió informativa per a conèixer les modalitats i els requisits per a presentar-te a les convocatòries de subvencions Impulsem el què fas i Per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2019. Després de la sessió informativa podràs... (17:00)

 • Introducció a R, visualització gràfica i Big Data

  Aprèn el conceptes claus del big data i com gestionar gran volums de dades amb el llenguatge de programació R i la seva interfície gràfica Rstudio. (17:00)

 • Promociona la imatge del teu negoci i atrau nova clientela amb Instagram

  La tendència a una web visual i els més de 300 milions d'usuaris actius d'Instagram posicionen aquesta xarxa social de fotografia i vídeo com a una eina indispensable en la nostra estratègia de màrqueting digital. Aprendre a gestionar eficaçment la nostra... (17:00)

 • Informa't de les convocatòries de subvencions de proximitat i Economia Social i Solidària 2019

  Sessió informativa per a conèixer les modalitats i els requisits per a presentar-te a les convocatòries de subvencions Impulsem el què fas i Per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2019. Després de la sessió informativa podràs... (18:00)

 • EC232 - Creativitat: com despertar el costat dret del teu cervell

  Moltes persones es consideren poc creatives. De fet, tots ho som en major o menor mesura però ho desconeixem. En aquesta sessió descobrirem alguns aspectes de com funciona el nostre cervell, així com i la nostra capacitat per ser creatius/ves, i sobretot... (18:00)

 • Masterclass: Lideratge al segle XXI

  El 12 de febrer, de 18:30 a 20:00, l'experimentat emprenedor, empresari i mentor personal, Hannes Chopra parlarà sobre la relació dinàmica de causa i efecte entre la tecnologia i el concepte de lideratge i com canviarà la naturalesa de ser un líder en els... (18:30)