saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

9 de Febrer de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 • COACHING LABORAL PER A DONES

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (09:30)

 • Inicia't a l'edició de vídeo digital

  Taller de creació de vídeo digital: un breu tast des de l'enregistrament a la seva publicació, sense perdre de vista detalls com la transferència de fitxers entre dispositius, eines per a l'edició bàsica de l'audiovisual i les principals característiques... (10:00)

 • Escriptori virtual: accedeix a la teva informació allà on siguis

  Taller d'introducció a l'ús d'escriptoris virtuals, pensats per gestionar millor la informació, facilitar els processos daprenentatge i millorar les competències professionals. Porta el teu dispositiu digital ! Apren amb l'eina que utilitzaras !! (10:00)

 • Inicia't a l'edició de vídeo digital

  Taller de creació de vídeo digital: un breu tast des de l'enregistrament a la seva publicació, sense perdre de vista detalls com la transferència de fitxers entre dispositius, eines per a l'edició bàsica de l'audiovisual i les principals característiques... (10:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (12:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (15:30)

 • Inicia't a l'edició de vídeo digital

  Taller de creació de vídeo digital: un breu tast des de l'enregistrament a la seva publicació, sense perdre de vista detalls com la transferència de fitxers entre dispositius, eines per a l'edició bàsica de l'audiovisual i les principals característiques... (16:00)

 • Crea aplicacions web en Java utilitzant JSF 2 i PrimeFaces

  JavaServer Faces (JSF) és un framework Java que simplifica el desenvolupament d'iinterfícies dusuari de les aplicacions web. PrimeFaces és una llibreria lleugera amb un ampli nombre de components JSF per crear interfícies dusuari de resultats... (16:00)

 • Crea el teu bloc senzill amb Blogger

  Taller per aprendre què és un blog, com participar-hi, com crear-ne un i començar a utilitzar-lo amb eines gratuïtes. Parlarem de les bases del web 2.0 i del paper rellevant que des dels inicis tenen els blogs en àmbits educatius, comercials, corporatius,... (16:00)

 • Comerç electrònic: comprar per Internet de manera segura

  Càpsula d'introducció a l'e-consum: botigues virtuals, transaccions electròniques, drets i deures del consumidor... com identificar els elements que ens donin confiança? (16:00)

 • Orientat i planifica els teus desplaçaments amb Google Maps i altres serveis

  Taller per introduir-nos i posar en pràctica eines que usen tecnologies de geolocalització i de representació geogràfica: situa't en temps real, calcula trajectes, consulta i planifica itineraris i troba o publica continguts vinculats a un lloc. Porta el... (16:00)

 • Gestiona les teves finances a Internet

  Taller per conèixer algunes opcions per a una millor gestió de les despeses: dels serveis de banca en línia a la factura sense paper. Porta el teu dispositiu digital! Aprèn amb les eines que utilitzaràs! (18:00)