saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

28 de Febrer de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 • MTT26- Coneix el perfil professional de consultor

  En aquesta activitat es presentarà el perfil professional de Consultor, amb l'objectiu de saber en què consisteix, quines són les funcions i les tasques principals que desenvolupen les persones que treballen en aquest àmbit, quines són les habilitats i... (09:00)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte (Horta-Guinardó)

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (09:00)

 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Horta-Guinardó)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (09:00)

 • EC128 - Iniciativa productiva: l'art de treure partit a les decisions

  Sovint ens costa passar de les intencions als fets. Tenim moltes idees per aportar, canvis o millores que ens agradaria introduir, però no les acabem implementant. Ens costa proposar i actuar amb la iniciativa i proactivitat necessària. Com i quan fer-ho... (09:00)

 • EC181 - Tothom pot liderar: descobreix per què i com (Horta-Guinardó)

  El lideratge és necessari cada vegada que diverses persones s'ajunten per col·laborar en un objectiu o tasca comuna. Però sovint cap dels participants té totes les qualitats del/de la líder ideal, encara que sí que les reuneix el conjunt del grup. Tothom... (09:00)

 • RF80-Com gestionar les emocions a l'entrevista de feina

  Durant el procés de selecció, una de les proves que has d'afrontar i que sovint genera més tensions és l'entrevista. És per aquest motiu que és important conèixer i identificar les emocions més freqüents, per aprendre a gestionar-les de forma adequada. (09:00)

 • Usabilitat: fer la web pensant en l'usuari

  Què cal tenir en compte per construir una web sense problemes d'accés i fàcilment utilitzable. Aprèn a dissenyar una web usable per a fidelitzar els teus clients, millorar la imatge de marca, incrementar les vendes, disminuir els costos relacionats amb... (09:30)

 • Fiscalitat per a noves empreses 1: L'IRPF

  Coneix de manera pràctica i didàctica quin sistema de liquidació d'IRPF aplicaràs a la teva futura empresa (mòduls o estimació directa) i quines obligacions fiscals bàsiques hauràs de complir.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (09:30)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • GRUP A MIDA: 08 COMPETÈNCIES CLAU_Ajuntament Badia del Vallés

  Les competències clau són molt importants en els processos de selecció, però...saps quines són les teves? Fer una bona identificació de les teves competències clau t'ajudarà a elaborar un bon currículum i superar una entrevista de feina. Amb aquesta... (10:00)

 • L'acord de compravenda internacional II: càlcul del preu i confecció de la factura. L'IVA en les operacions internacionals

  Activitat molt pràctica, centrada a proporcionar les eines necessàries per a formular el preu en les ofertes internacionals, tan en lacord de compravenda com en les factures.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (10:00)

 • EC156 - El joc de la diversitat: navegant per diferents entorns

  Davant dentorns cada cop més canviants, on intervenen nous actors amb mirades, valors, cultures o maneres de fer diferent, ens calen eines per gestionar la flexibilitat i gestió del canvi. Amb aquesta activitat podràs viure aquesta una nova situació i... (12:00)

 • RF04 - Saps com fer un CV per competències?

  Saps quines són les competències clau que demana el teu perfil professional? Identifica-les i coneix els diferents models del CV per competències i com incorporar-les d'una forma clara i entenedora al teu currículum. (12:00)

 • GRUP A MIDA: 09 BUSQUES FEINA? POSA EN VALOR LES TEVES COMPETÈNCIES _ACCEM

  Amb aquesta activitat realitzaràs el Test de Competències Clau de Barcelona Activa, on podràs avaluar quins són els teus punts forts i els teus punts febles. A més coneixeràs els serveis i recursos de lEspai Personal de Barcelona Activa i laccés a la... (12:00)

 • Formes jurídiques i tràmits 1: autònoms/es i societats civils

  En aquesta activitat coneixeràs les característiques de les formes jurídiques d'Autònom/a i Societat Civil: què són, quins avantatges i inconvenients tenen, així com quins tràmits s'haurien de fer si volem constituir-ne una, quins costos tenen, a quin... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (15:00)

 • Introducció al màrqueting empresarial

  Aprén de manera simple però rigorosa, didàctica, directa i molt pràctica, els conceptes claus i les eines de màrqueting a tenir en compte per a multiplicar l'impacte comercial i de marca del nostre negoci, així com per a fidelitzar... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Activitat PRO: Prepara't per treballar a DECATHLON!

  Aquesta activitat t'ajudarà a preparar-te millor per l'oferta de feina d'Operari/ària de Logística que presentarà l'empresa DECATHLON a l'esdeveniment de Reclutament i Networking del proper 1 de Març. Aprofita aquest espai per treballar, amb un/a... (15:00)

 • RF19-Busques feina? Deixa que et trobem! (Horta-Guinardó)

  Registra el teu currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera passaràs a ser candidat/a a les vacants... (16:00)

 • Edició fotogràfica amb programari gratuït per a dispositius mòbils

  Coneix el diferents programaris sense cost per editar els teus arxius fotogràfics des del mòbil i/o tauleta: PicsArt, Camera360, VSCO, Snapseed, etc; i aprèn trucs per millorar la qualitat en la captura i el retoc dimatges. (16:00)

 • JD22-"Winter is coming": Conquerint nous territoris més enllà del mur

  "Game of Thrones" narra la peripècia de diferents personatges que persegueixen conquerir nous territoris fins a assolir el seu propi tron, al qual estaven destinats/des sense saber massa com seria o farien el camí. Amb aquesta activitat volem... (18:00)

 • OC18- Escolta't a tu mateix/a i identifica quina és la professió a la que et vols dedicar (x2)

  Si vols reorientar o rellançar la teva carrera professional, escolta't a tu mateix/a, crea els teus mercats, connecta amb ells i enfoca millor el teu projecte professional. (18:00)