saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

21 de Febrer de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • EC181 - Tothom pot liderar: descobreix per què i com

  El lideratge és necessari cada vegada que diverses persones s'ajunten per col·laborar en un objectiu o tasca comuna. Però sovint cap dels participants té totes les qualitats del/de la líder ideal, encara que sí que les reuneix el conjunt del grup. Tothom... (09:00)

 • Facebook Ads per a responsables de màrqueting i petites empreses

  Criteris bàsics per dissenyar un plà de màrqueting amb focus a Facebook i utilitzant Facebook Advertising de manera eficaç. (09:30)

 • Crea una passarel.la de pagament al teu web amb Paypal sense saber programar

  Si tens un blog o web amb serveis o productes que vols monetitzar pots muntar fàcilment i sense coneixements tècnics una eina de pagament. (09:30)

 • Emmagatzema i envia arxius pesants.

  Taller per a posar en pràctica l'enviament d'arxius multimèdia, o arxius pesats en general, i les opcions d'emmagatzematge al núvol. Porta el teu dispositiu digital! Aprèn amb les eines que utilitzaràs! (10:00)

 • Crea el teu compte de correu electrònic

  Taller de creació del teu compte de correu electrònic. Des del registre d'un nou perfil d'usuari a la gestió del correu per arribar a fer una introducció a d'altres eines de comunicació incorporades: la missatgeria en temps real i les vídeo-trucades.... (10:00)

 • Networking a Internet: crea i amplia la teva xarxa virtual de contactes professionals

  Coneix tècniques i eines per construir, gestionar i fer més eficient la teva xarxa de relacions professionals. (10:00)

 • Emmagatzema i envia arxius pesants.

  Taller per a posar en pràctica l'enviament d'arxius multimèdia, o arxius pesats en general, i les opcions d'emmagatzematge al núvol. Porta el teu dispositiu digital! Aprèn amb les eines que utilitzaràs! (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Innovació Disruptiva: com competir contra el peix gran i guanyar

  Les innovacions disruptives estan fent riques a les petites empreses que les porten a la pràctica, però aquest èxit no és fruit de l'atzar, ni és patrimoni d'uns pocs. Tu i la teva empresa podeu buscar la innovació disruptiva. T'expliquem com... (15:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Identitat i reputació digital: millora la teva imatge a Internet

  Càpsula per introduir les bases de la identitat digital: com es construeix, com pot afectar el nostre perfil professional, el paper que juguen les xarxes socials i els serveis en línia en els que participem... tota acció que fem a la xarxa pot deixar... (16:00)

 • Com adaptar el teu web al format mòbil (NOVA)

  Tenir el web adaptat per al mòbil farà que carregui més ràpid, els usuaris trobin millor la informació, tinguis millor SEO i més conversió. (16:00)

 • Introducció a la maquetació per a la web

  Maquetar una web consisteix en convertir el disseny i l'arquitectura del lloc a codi per al programador. Aquesta és una professió molt demandada que requereix de coneixements de diverses disciplines, com estils CSS, HTML, etc. (16:30)

 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Horta-Guinardó)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (17:30)