saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

15 de Febrer de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Seguretat en la navegaciˇ: recomanacions i bones prÓctiques

  Riscos i recomanacions de seguretat a l'hora d'utilitzar dispositius digitals. Que sˇn els virus? Com funcionen els programes antivirus, i com els podem instalĚlar? (10:00)

 • Orientat i planifica els teus desplašaments amb Google Maps i altres serveis

  Taller per introduir-nos i posar en prÓctica eines que usen tecnologies de geolocalitzaciˇ i de representaciˇ geogrÓfica: situa't en temps real, calcula trajectes, consulta i planifica itineraris i troba o publica continguts vinculats a un lloc. Porta el... (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Sessions de prÓctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has aprŔs en les activitats de CibernÓrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexiˇ a Internet i tot el programari que hi ha instalĚlat. (14:00)

 • Seguretat en la navegaciˇ: recomanacions i bones prÓctiques

  Riscos i recomanacions de seguretat a l'hora d'utilitzar dispositius digitals. Que sˇn els virus? Com funcionen els programes antivirus, i com els podem instalĚlar? (16:00)

 • Sessiˇ informativa

  Donar informaciˇ a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en quŔ es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (16:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (17:00)