saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

13 de Febrer de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Wordpress: crea un blog amb estil professional

  Inicia't en la creaciˇ de blogs amb Wordpress. Coneix les seves possibilitats i caracterÝstiques. Es recomana haver assistit al taller I44 "Crea el teu blog senzill amb Blogger" (10:00)

 • Estalvia temps i cues: trÓmits que pots fer amb l'Administraciˇ per Internet

  Taller per acostar-nos als trÓmits i gestions mÚs habituals que podem realitzar per Internet: tipus de gestions segons el seu funcionament, peticiˇ de cites, quŔ sˇn les Oficines Virtuals i trÓmits habituals amb l'Ajuntament i la Generalitat. Porta el teu... (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Sessions de prÓctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has aprŔs en les activitats de CibernÓrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexiˇ a Internet i tot el programari que hi ha instalĚlat. (14:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • El videocurrÝculum: posa imatges al que saps fer

  QuŔ et pot aportar el videocurrÝculum? Com el pots fer? On penjar-lo? Descobreix aquest format de cv i les seves possibilitats. des de la seva idea, a la creaciˇ i publicaciˇ. Et recomanem realitzar abans el taller I36 "Inicia't en l'ediciˇ de video... (16:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (16:00)