saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

12 de Febrer de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Sessiˇ informativa

  Donar informaciˇ a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en quŔ es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Sessions de prÓctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has aprŔs en les activitats de CibernÓrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexiˇ a Internet i tot el programari que hi ha instalĚlat. (14:00)

 • Sessiˇ informativa

  Donar informaciˇ a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en quŔ es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Treballa en Xarxa: ediciˇ colĚlaborativa i marcadors socials

  Taller per conŔixer les possibilitats de l'˙s de dispositius digitals i de les "eines al n˙vol" i comenšar a utilitzar les que faciliten el treball en xarxa: l'emmagatzematge al n˙vol, l'ediciˇ colĚlaborativa de documents i les eines de marcadors socials... (16:00)