saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

1 de Febrer de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Participa a les xarxes socials: Facebook

  Taller per comenšar a conŔixer les xarxes socials, un mˇn connectat ple d'oportunitats i tambÚ d'alguns riscos: descobrim els continguts p˙blics de les xarxes, ens acostem al perfil personal com a oportunitat professional i aprenem a construir la nostra... (10:00)

 • Aplicacions de missatgeria al telŔfon m˛bil: Whatsapp, Telegram i Line

  AprŔn a utilitzar les principals aplicacions de missatgeria m˛bil i coneix les seves condicions d'˙s. Porta el teu dispositiu! (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i SolidÓria

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioecon˛mics en l'Ómbit de l'Economia Social i SolidÓria! ╔s per aix˛, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Aplicacions de missatgeria al telŔfon m˛bil: Whatsapp, Telegram i Line

  AprŔn a utilitzar les principals aplicacions de missatgeria m˛bil i coneix les seves condicions d'˙s. Porta el teu dispositiu! (16:00)

 • Crea el teu bloc senzill amb Blogger

  Taller per aprendre quŔ Ús un blog, com participar-hi, com crear-ne un i comenšar a utilitzar-lo amb eines gratu´tes. Parlarem de les bases del web 2.0 i del paper rellevant que des dels inicis tenen els blogs en Ómbits educatius, comercials, corporatius,... (16:00)

 • Introducciˇ al full de cÓlcul Nivell II

  Aprofundeix i consolida les funcionalitats bÓsiques del full de cÓlcul: fˇrmules, filtres, formats, taules... (18:00)