saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

27 de Desembre de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 • EC234 - Autodiagnostica la teva capacitat creativa

  Saber calibrar el teu potencial creatiu és clau per donar el millor de tu. En aquesta sessió ens redescobrirem en alguns aspectes de la nostra vessant creativa i sobretot del nostre potencial creatiu, amb àrees de predominança personal i professional. (09:00)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (09:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Les Corts)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:30)

 • EC231 - Observa't i traça el teu camí cap al lideratge efectiu

  Quin serà el següent pas? Traça un camí personal cap a l'excel·lència al teu lideratge. Mitjançant la dinàmica de la "roda del lideratge" t'acompanyarem a descobrir les teves fortaleses i a identificar el següent pas en el teu camí de millora continua.... (12:00)

 • EC210 - El poder d'una bona estratègia en comunicació (x2)

  Si ja coneixes quins són els elements bàsics per ser un/a bon/a comunicador/a i vols pujar un esglaó més en la teva excel·lència comunicativa aquest és el teu curs. Aprendràs a potenciar els teus recursos comunicatius, a crear la teva pròpia estratègia... (12:00)

 • EC102 - Mindfulness i els jocs de "l'aquí i ara" (x2)

  El canvi, i altres situacions professionals que són percebudes com amenaces, solen desencadenar un allau d'emocions, pensaments i comportaments de difícil autocontrol. Amb aquest taller et proposem treballar amb el "Mindfulness o consciència plena" la... (12:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu curriculum a Barcelona Activa (x2)

  Encara no tens fet el teu currículum? Si no tens un currículum o tens dificultats per elaborar-lo, vine a aquesta activitat de nivell inicial on et donarem les nocions bàsiques sobre com fer el currículum i posem a la teva disposició un ordinador perquè... (15:00)

 • EC24 - Storytelling: el conte, eina de comunicació

  Els contes són una bona manera d'explicar coses i arribar a l'emoció de l'oient. Veurem com el conte ens pot ser útil per explicar allò que volem, utilitzant la narrativa i la creativitat per captivar al públic (15:00)

 • RF20-Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional (Horta-Guinardó)

  Vine a fer el test "Competències Clau" de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (16:00)