saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

20 de Desembre de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 • RF50 - Utilitza Twitter, la xarxa social que impulsarà la teva carrera

  Twitter s'ha convertit en una de les xarxes més efectives per trobar i contactar amb empreses o professionals de diferents sectors, també és un canal ràpid i efectiu cap a l'actualització permanent i cap a les oportunitats professionals que es publiquen... (09:00)

 • RF100 - Portals d'ocupació: identifica els que encaixen amb tu

  Coneix la diversitat de portals d'ofertes de feina online: genèrics i especialitzats, i identifica quin és més adequat segons el teu objectiu professional. Descobreix la manera d'analitzar les ofertes de feina, podent treure tota la informació necessària... (09:00)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (09:00)

 • RF74-Incrementa la teva autoestima i motivació en el procés de selecció

  Les empreses busquen persones confiades i segures de si mateixes, que creguin que poden enfrontar-se als reptes que comporta el treball diari. Mantenir una autoestima forta i una actitud positiva t'ajudarà en el teu procés per aconseguir una feina. Si no... (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Creació de vídeos i presentacions animades amb Powtoon

  El vídeo animat és de gran utilitat per explicar temes densos i difícils de comunicar amb un vídeo convencional. Aprèn com produir-los fàcilment amb aquesta eina gratuïta. (09:30)

 • Com promocionar el teu bar o restaurant per Internet

  Aprèn com començar una campanya 2.0, coneix webs, publicacions i recursos específics per a l'hosteleria, i analitza maneres efectives d'usar les xarxes socials per atraure més clients al teu local veient casos i exemples d'èxit. (09:30)

 • Eines per a la visualització de dades: converteix informació en coneixement

  Les tècniques de visualització d'informació permeten gestionar i interpretar grans volums de dades representant-les de forma gràfica, ordenada, creativa i visual. (09:30)

 • Com començar el teu projecte digital amb els mínims recursos i temps

  Vols iniciar el teu projecte digital, has pensat el que vols fer però se't fa difícil posar-ho en marxa? Amb aquest seminari determina i practica quins són els següents passos per començar a fer realitat el teu projecte digital amb els mínims recursos i... (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Màrqueting de continguts: com fer-los rellevants i memorables

  Molta clientela rebutgen la publicitat intrusiva. Oferir continguts interesants, atractius i veritablement valuosos et permet donar a conèixer el teu producte o servei a un públic potencial, generar vendes i fidelitzar clientela. Descobreix com posar a la... (09:30)

 • RF13-Dóna't d'alta i aprèn tots els secrets dels portals d'ocupació(Nou Barris)

  Descobreix les regles del joc que regeixen els principals portals d'ocupació online (com per exemple Infojobs o Feina Activa). En aquest taller identificaràs quina és la forma més efectiva de ser-hi present, trobar, presentar-te a les ofertes, i posaràs... (10:00)

 • Impulsa la teva productivitat (II). Noves formes de treballar en equip

  Coneix i practica amb diferents eines online gratuïtes orientades a la comunicació i el treball col·laboratiu dintre d'equips de treball. (10:00)

 • Com tramitar telemàticament: autònoms/es

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mig de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari/a individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (10:00)

 • Garantia Juvenil: Registra't

  Saps que si estàs registrat a la Garantia Juvenil tindràs més avantatges per ser contractat per les empreses? A més, en el marc de la Garantia Juvenil es posarà al teu abast un ventall de recursos i serveis per a què puguis formar-te, tenir una... (10:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Sessió Informativa Programa CHEBEC

  El programa estar pensat per a donar suport a projectes en el marc de les arts escèniques. (12:00)

 • JP14-Com gestionar el perfil professional a les xarxes socials?

  Les xarxes socials ens ofereixen noves formes de trobar feina, però hem de tenir em compte alguns aspecte i conèixer be totes les seves possibilitats. En aquesta activitat podràs fer del teu perfil 2.0 una bona eina per buscar feina i que les empreses et... (12:00)

 • RF44 - Crea i enforteix la teva xarxa de contactes amb LinkedIn

  La gestió de contactes a LinkedIn és un dels aspectes que més ajuda per posicionar-se en aquesta xarxa social. Saber a qui buscar, com buscar i com contactar, és clau per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil, aprèn com treure el major partit... (12:00)

 • RF66- Kit bàsic per superar el procés de selecció

  Amb aquesta activitat coneixeràs els aspectes més importants a tenir en compte en un procés de selecció i com estar millor preparat/da per a superar-lo amb més garanties d'èxit. (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Emprendre comprant un negoci en funcionament

  Encara no coneixes el Pla de Transmissió Empresarial als Barris de Barcelona Activa i Reempresa? Coneix l'alternativa a la creació d'empreses de forma practica i útil amb l'itinerari proposat pel Pla de Transmissió Empresarial als Barris basat en la... (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Email màrqueting i newsletters al turisme: comunica amb teu públic Mailchimp

  La comunicació online és un dels elements clau de l' estratègia de màrqueting digital per tal de poder estar en contacte amb els nostres clients. Una de les accions més efectives de fer-ho és a través del correu electrònic i els butlletins. I per a... (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (15:00)

 • EC227 - Però què vol la clientela? El SABONE (x2)

  El SABONE, és l'acrònim que fem servir per identificar els motius de compra tant de productes com de idees, i ajuda a la persuasió i entendre la situació del client i la clienta. En dues sessions, treballarem i practicarem aquest concepte clau. (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:30)

 • Formes jurídiques i tràmits 1: autònoms/es i societats civils

  En aquesta activitat coneixeràs les característiques de les formes jurídiques d'Autònom/a i Societat Civil: què són, quins avantatges i inconvenients tenen, així com quins tràmits s'haurien de fer si volem constituir-ne una, quins costos tenen, a quin... (15:30)

 • Eines per la prevenció de l'assetjament

  Aquesta activitat pretén aproximar-se a l'elaboració de protocols per definir el marc d'actuació davant de situacions d'assetjament amb la finalitat d'erradicar aquest tipus de conductes a l'empresa. (15:30)

 • Les primeres etapes per emprendre

  En aquest taller interactiu es treballaran els aspectes més bàsics i importants a tenir en compte a l'hora de començar un projecte d'emprenedoria. Treballarem de forma dinàmica per ajudar a les persones emprenedores a fer les primeres passes per crear... (15:30)

 • Màrqueting per a empreses de serveis

  La persona emprenedora coneixerà quines són les particularitats de les empreses de serveis: la relació amb la clientela, la fixació del preu, l'estratègia comercial, de la venda de serveis a la venda de solucions.

  Monosessió: 1 sessió de 3... (15:30)

 • VINE A CONÈIXER LA IT ACADEMY (1a Edició)

  Vols aprendre a programar? Vine a la sessió informativa de la IT Academy on t'explicarem amb detall el programa, què has de fer per formar-hi part i com et pot ajudar a trobar feina en aquest àmbit. (16:00)

 • Ús d'Instagram per a destinacions i negocis turístics (NOVA)

  Aprèn a donar la màxima visibilitat al teu negoci a Instagram, la xarxa social de major creixement en els últims anys. (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:00)

 • Millora la teva eficiència comercial utilitzant un CRM en programari lliure

  Els sistemes de gestió de la relació amb els clients (CRM) permeten crear fidelització, ampliar la base de negoci, i són asequibles per a les petites empreses. (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Horta-Guinardó)

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (16:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (16:30)

 • Worpdress i Google Analytics: com obtenir i gestionar dades d'ús (NOU!)

  Dissenyar una web atractiva no és suficient. El mercat demana professionals creatius amb capacitat analítica i de gestió, que cobreixin tant la part de disseny web com la de màrqueting i anàlisi. En aquest curs aprendràs a què és i per a què serveix... (17:00)

 • Sessió informativa Construïm en femení.

  Donar suport a la creació i consolidació d'iniciatives emprenedores transformadores liderades per dones, incorporant els valors de l'Economia Social i Solidària i l'economia feminista. (17:00)

 • VINE A CONÈIXER LA IT ACADEMY (2a Edició)

  Vols aprendre a programar? Vine a la sessió informativa de la IT Academy on t'explicarem amb detall el programa, què has de fer per formar part i en què et pot ajudar per la teva inserció laboral. (17:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (17:30)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (18:00)

 • JP17-Prepara't per a l'entrevista de feina

  Segur que tens algun conegut que has sentir dir allò de què la següent entrevista la faré millor. I és que lentrenament és clau per superar una entrevista de selecció. En aquesta activitat et donarem les claus de cada moment de lentrevista i podràs... (18:00)

 • El règim de persones autònomes vs el règim general

  L'enquadrament al règim de la seguretat social depen de força factors, coneix els dos règims més importants, així com l'Estatut del Treballador Autònom.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (18:00)