saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

17 de Desembre de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (08:30)

 • MTT29- El procés de selecció en el sector del Turisme i Hostaleria

  Si el teu objectiu és trobar una feina en el sector del Turisme i Hostaleria i no saps per on començar, vine a aquest taller per millorar la forma de divulgar la teva candidatura i impactar positivament davant les persones seleccionadores. (09:00)

 • RF04 - Mostra les teves competències al currículum

  El nostre objectiu quan cerquem feina és atreure l'atenció de qui selecciona. T'agradaria donar un valor diferencial a la teva candidatura? Destaca les teves competències i assoliments! Aprendràs a identificar quines són les competències clau i... (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • MT15-Com buscar feina al sector de la biotecnologia

  T'agrada la tecnologia aplicada a les ciències biològiques? Creus que les teves habilitats poden tenir futur en el sector? Si és així, la biotecnologia pot ser la teva oportunitat laboral. Descobreix els perfils més demandats, les competències més... (09:00)

 • CO12 - Coaching per a canviar hàbits i assolir l'excel·lència (x2)

  En aquest taller treballaràs aquells hàbits (comportaments) que no ens deixen avançar en la direcció desitjada mitjançant la metodologia del coaching. Aprendràs a conèixer el sabotejador intern per a poder gestionar-lo i assolir amb èxit els teus... (09:00)

 • EC57 - Self motivation: motiva't per a l'acció

  Amb aquest seminari et proposem conèixer les eines que tens al teu abast per automotivar-te amb força, impuls, i ganes de projectar-te cap al futur i cap a l'èxit. (09:00)

 • EC97 - Introducció a la PNL i les seves aplicacions en l'entorn organitzacional (x3)

  Aquest programa introductori de PNL posa a la teva disposició les tècniques més actuals i efectives per desenvolupar la creativitat, flexibilitat, orientació a l'èxit en l'entorn laboral. (09:00)

 • InDesign: creació de formularis interactius (NOU!)

  Necessites recopilar informació de la teva clientela? Conèixer les seves necessitats i opinions? Apropa't-hi millor a través de la creació de formularis interactius. Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines d'Indesig per crear el teu... (09:00)

 • Gestiona bases de dades amb MySql

  Aprèn a crear una base de dades, gestionar-la amb consultes SQL i connectar-la amb un web. (09:30)

 • Com fer una campanya de Twitter Ads efectiva i rendible

  Twitter és la xarxa social de "microblogging" en línia que permet a l'usuariat enviar i llegir missatges curts de 140 caràcters. Les persones connecten i interactuen amb el que els hi apassiona, amb ànim de descobrir i compartir opinions per assabentar-se... (09:30)

 • RF66- Kit bàsic per superar el procés de selecció (Horta-Guinardó)

  Amb aquesta activitat coneixeràs els aspectes més importants a tenir en compte en un procés de selecció i com estar millor preparat/da per a superar-lo amb més garanties d'èxit. (09:30)

 • Vendes per negocis que comencen

  En l'actualitat, en un entorn altament competitiu el nou comprador té molta informació, ja no si val improvisar, hem d'estar més preparats. Per altra banda, sabem que molt dels projectes d'emprenedors que fracasen és degut a no saber vendre la seva... (09:30)

 • Crea i gestiona el teu butlletí corporatiu

  Aprèn a estructurar un newsletter per donar valor afegit als teus clients i planifica les teves campanyes de-mail màrqueting. (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Inici d'activitat: entorn legal, llicències ambientals, etc.

  L'Equip del Servei de Tràmits de la Oficina d'Atenció a l'Empresa de l'Ajuntament de Barcelona t'orienta en els tràmits necessaris per posar en marxa la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Desenvolupament avançat amb Arduino

  Com fer projectes de complexitat creixent amb Arduine. Calen coneixements bàsics d'us de la plataforma. (09:30)

 • Google Adwords: crea una campanya de publicitat contextual

  Planifica i fes el seguiment de la teva publicitat en els cercadors. (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • ACTIVITAT A MIDA_UB: FER NETWORKING, UN MÓN MÉS ENLLÀ DE LES XARXES SOCIALS

  Coneixeràs la importància que té el networking professional en la teva recerca de feina Aprendràs com començar a planificar aquesta tasca perquè sigui efectiva Introduiràs la força i potència de les eines digitals (sobretot LinkedIn) (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Nou Barris )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:00)

 • La innoBAdora, Comunitat d'Incubació: Sessions informatives

  En aquesta sessió informativa us donarem a conèixerLa innoBAdora, COmunitat d'Incubació i tot el que us pot oferir per iniciar la vostra idea o desenvolupar el vostre projecte. (10:30)

 • EC107 - Autolideratge exprés!

  Aquesta sessió pràctica t'ajudarà a afrontar un repte professional, a través de dinàmiques que et permetran treballar la superació dels frens personals, trobar la motivació i l'energia necessàries per obtenir aprenentatges i generar el teu pla d'acció. (12:00)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Horta-Guinardó)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (12:00)

 • JP16-Marqueting personal: aprèn a vendre't en els processos de selecció

  Saps vendre les teves capacitats i habilitats professionals i convèncer que tu ets el candidat idoni?. Per aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís atractiu i potenciador de tu mateix als contractadors. En aquesta... (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • EC218 - L'aventura del canvi: 6 disposicions pel viatge (x2)

  En un entorn volàtil, complex i ple d'ambigüitat, conviure amb situacions noves esdevé una necessitat. Per aquest motiu cal equipar-nos amb recursos que permetin adaptar-nos, ser flexibles, innovar i gestionar la incertesa del canvi. (12:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu curriculum a Barcelona Activa (x2)

  Encara no tens fet el teu currículum? Si no tens un currículum o tens dificultats per elaborar-lo, vine a aquesta activitat de nivell inicial on et donarem les nocions bàsiques sobre com fer el currículum i posem a la teva disposició un ordinador perquè... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • EC86 - Viatge amb brúixola pel laberint personal

  Et convidem a viure un viatge revelador pel teu laberint personal, on mitjançant el joc i la participació de tots els sentits, es genera un corrent de reflexió interna que et connecta amb el què realment ets i desitges en relació amb el teu... (15:00)

 • Coopera! Kit de cooperació

  En aquestes 4 càpsules s'exploraran les condicions de partida que impulsen i faciliten les relacions de cooperació, entre aquestes les diferents vulnerabilitats, abordant els diferents models de lideratges i quins models són més potenciador de talents... (15:00)

 • OC32- Reinventa la teva aventura laboral (x2)

  Sents que tens un embolic d'idees i les vols organitzar? Vols fer un canvi laboral i no saps per on començar? A partir del disseny de dos mapes mentals, t'ajudarem a visualitzar la situació actual, projectar el futur i prendre les millors decisions... (15:00)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (15:30)

 • Factors clau de la logística per a un e-commerce (x2)

  Si estàs pensant en un negoci de venda per Internet, en aquesta multisessió parlarem d'un dels factors estratègics que cal atendre amb molta cura: la logística. Coneixerem el funcionament de tots els tipus de logística aplicada a l'e-commerce,... (15:30)

 • Estratègies de Social Commerce: comerç electrònic a través de les xarxes socials

  Integrar components socials en el canal de venta on-offline per respondre als nous hàbits de compra multicanal dels consumidors. (16:00)

 • Posiciona la teva empresa als cercadors

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. (16:00)

 • Presa de decisions

  Capacitar a dones emprenedores professionals perquè prenguin millors decisions i més eficaces per tal de trobar solucions òptimes i satisfactòries davant les necessitats que van sorgint a les diferents etapes per les que travessa un projecte: prendre... (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • LEAN Business Plan . Com construir un Pla de Negoci basat en indicadors clau

  Vols construir un pla de negoci simple que expliqui quins són els teus processos clau a través d'indicadors i que et permeti aixecar finançament? Calcularem, entre d'altres, dos indicadors clau: el Cost d'adquisició de client (CAC) i el Marge aportat... (16:30)

 • Veni vidi convinci: impacta positivament en comunicar-te

  L'objectiu d'aquesta càpsula és identificar els nostres patrons de comunicació i els que fan servir els i les altres per adaptar la nostra manera de comunicar a la de l'altra persona i fer-nos entendre de forma eficaç. També ens centrarem en eines de... (16:30)

 • Sigil: crea el teu llibre digital en formats EPUB i MOBI (NOU!)

  Necessites crear un llibre electrònic? En aquesta activitat pràctica treballarem amb les eines de Sigil per crear el teu ebook, i així poder-lo publicar digitalment en format ePub i Mobi. Aprendrem a dissenyar i maquetar un llibre electrònic completament... (17:00)

 • Curació de continguts: aprofita els continguts de tercers per la teva estratègia de màrqueting

  El 'content curator' recopila a Internet informació interessant per als clients actuals i potencials d'una empresa, i la publica per diversos canals amb criteri editorial generant fidelització. (17:00)

 • Introducció a R, visualització gràfica i Big Data

  Aprèn el conceptes claus del big data i com gestionar gran volums de dades amb el llenguatge de programació R i la seva interfície gràfica Rstudio. (17:00)

 • EC90 - Gestió de les nostres respostes emocionals (x2)

  Avui dia és fonamental saber gestionar les nostres respostes emocionals amb els altres i amb nosaltres mateixos per tal de donar la nostra millor versió. Una correcta gestió de les emocions ens permetrà tenir més possibilitats d'èxit professional i gaudir... (18:00)

 • Photoshop: retocs fotogràfics automatitzats amb tècniques professionals (NOU!)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar millores professionals a les teves fotografies digitals. Aprendrem les tècniques de... (18:00)

 • EC160 - CX (Customer Experience): com crear experiències de client/a memorables

  Què es l'Experiència de Clientela (Customer Experience) i quin es el seu impacte en els meus resultats i en la fidelitat de la clientela? És atenció a la clientela? Estàs generant experiències suficientment memorables? Com puc desenvolupar i implementar... (18:00)