saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

13 de Desembre de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 • Mesures i plans d'igualtat a les organitzacions

  Aquesta activitat formativa té per objectiu incidir en la importància d'incorporar la transversalitat de gènere per tal de treballar activament per la igualtat real i efectiva entre homes i dones. Analitzarem conceptes previs i incidirem en la importància... (09:00)

 • Digital Analytics bàsic: mètriques i analítica de dades

  Mesura l'acompliment de les teves accions de màrqueting online multicanal i coneix el comportament dels usuaris per transformar-los en clients. (09:30)

 • Wordpress: creació d'un site multiidioma (NOU!)

  En un món globalitzat sol ser necessari estar present a la xarxa en diferents idiomes per no perdre oportunitats o adaptar els continguts al país on t'estan visitant (localització). En aquesta càpsula veurem com fer que el teu Wordpress pugui tenir... (09:30)

 • Introducció a la gestió empresarial de xarxes socials

  Les xarxes socials són avui claus per a qualsevol estratègia comunicativa a Internet. Resol les preguntes que qualsevol pime o autònom sha de plantejar per decidir quina xarxa és més adequada per als seus objectius. (09:30)

 • Genially: crea continguts interactius que enganxin el teu públic (NOU!)

  Aprèn a crear continguts molt visuals, interactius i multimèdia, que et permetran comunicar-te amb el teu públic de forma impactant i efectiva amb Genially. Aquesta plataforma de disseny en línia és senzilla i gratuïta, i serà la teva gran aliada a l'hora... (09:30)

 • Vols treballar a SIXT Rent a Car? Cerquen personal per Atenció al Client!

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa SIXT RENT A CAR i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de Rental Sales Agents (Atenció al Client). Requisits obligatoris: 1 any mínim d'experiència en... (09:30)

 • Impulsa la teva productivitat (I). Eines per crear, guardar i compartir informació

  La xarxa ofereix gran quantitat d'eines online gratuïtes orientades a la creació i edició de documents i presentacions de tota mena. Descobreix-les per guardar i compartir fàcilment informació amb d'altres usuaris. (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • RF19-Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball (Nou Barris)

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • MTT28 - Tendències del mercat de treball i els sectors amb més oportunitats (Horta-Guinardó)

  Si vols saber els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina i què és el que es valora en el mercat de treball actual, apunta't a aquest taller. (15:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Promociona la imatge del teu negoci i atrau nova clientela amb Instagram

  La tendència a una web visual i els més de 300 milions d'usuaris actius d'Instagram posicionen aquesta xarxa social de fotografia i vídeo com a una eina indispensable en la nostra estratègia de màrqueting digital. Aprendre a gestionar eficaçment la nostra... (16:00)

 • Maquetació multiplataforma: dissenya correctament per a tots els dispositius (NOU!)

  Aprendrem a dissenyar amb la tècnica "mobile first", pensant primer en el mòbil i adaptant la seva correcta visualització a diferents dispositius per aconserguir una millor experiència d'usuari i un disseny més coherent. A més, coneixerem els elements i... (16:00)

 • JP02-La recepta del currículum creatiu

  Vols cridar latenció amb el teu currículum? Analitza la clau de lèxit dalguns currículums per aprendre les tècniques creatives de disseny que funcionen i aplica-les en funció dels teus coneixements. (16:00)

 • Sessions d'intercanvi en Economia Social i Solidària

  Sessions d'intercanvi (networking), de trobada i de coneixement, per promoure la creació de projectes col·lectius i el treball en xarxa, així com la intercooperació entre projectes. Les sessions oferiran un format dinàmic i se centraran en temàtiques i... (18:00)