saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

10 de Desembre de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • InDesign per a principiants

  InDesign és un programa dautoedició per crear revistes, cartells, fulletons, tríptics, llibres i altres elements editorials tant per a impressió com per a generar documents digitals. (09:00)

 • Avaluar què fem i com ho fem. Indicadors d'impacte i balanç social.

  En aquesta activitat presentarem diferents metodologies, eines i processos amb l'objectiu de conèixer, analitzar i decidir quin procés d'avaluació pot ser el més idoni segons les necessitats de la nostra entitat o projecte. (09:00)

 • Crea contingut visual i atractiu per a les xarxes socials des del mòbil

  Coneix les millors apps per editar fotografies, vídeos, incloure textos a les imatges, etc per alimentar les teves xarxes amb contigut de qualitat des del mòbil. (09:30)

 • Facebook Live, Instagram Stories i Periscope com a eina de màrqueting

  Facebook Live, Instagram Stories i Periscope són aplicacions de retransmissió de vídeo en directe via Twitter o Facebook. Descobreix com funcionen i com fer-les servir per a la teva estratègia de màrqueting. (09:30)

 • Crea i administra bases de dades MySQL amb phpMyAdmin

  phpMyAdmin és gestor que permet l'administració de MySQL a través d'un navegador web. Administra la teva vase de dades sense coneixements previ de programació, únicament utilitzat lentorn gràfic. (09:30)

 • Com fer comerç electrònic sense tenir una botiga online

  Si ets una pime, un comerç o un emprenedor, collocar els teus productes a Amazon, Etsy o altres plataformes et permet ampliar el mercat pràcticament a tot el món sense les despeses ni la complicació tècnica de crear, mantenir i gestionar un e-commerce... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Introducció a la plataforma de desenvolupament Arduino

  Primers passos amb Arduino, des de la programació fins un projectes: llegir sensors, utilitzar actuadors i controlar motors. (09:30)

 • Experiència d'usuari: dissenya l'estructura del teu web per facilitar la navegació (NOU!)

  Aprèn a organitzar, distribuir i estructurar la informació en el web, per facilitar-ne la comprensió per part de la persona usuària duna manera senzilla i ràpida. (09:30)

 • Sistemes d'Informació geogràfica amb QGIS Desktop 2.18 Las Palmas

  Aprèn a utilizar el QGIS, el programa de visualització, edició i anàlisi de dades que conforma un sistema d'informació geogràfica. És un programari gratuït de codi lliure i multiplataforma que s'ha convertit en un referent entre els SIG i en l'alternativa... (09:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:00)

 • OC17- Transforma i ven la teva experiència i formació com un producte comercialitzable (x2)

  Vols conèixer i aprendre a posar en pràctica tècniques per augmentar el teu atractiu en el mercat laboral? Aquest taller et facilitarà eines per fer-ho, tant si t'estàs plantejant l'auto-ocupació (empresaris, freelance o professionals), com si cerques... (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Introducció al llenguatge Javascript

  JavaScript afegeix als processos de creació de pàgines web la possibilitat d'aconseguir, amb petits moviments i efectes, combinacions de color, etc, és a dir, una interfície de navegació més agradable per a l'usuari. Conèixer les bases d'aquest potent... (16:00)

 • Introducció al desenvolupament amb AngularJS

  AngularJS és el framework JavaScript de codi obert mantingut per Google especialitzat a millorar l'execució d'aplicacions d'una sola pàgina. (16:00)

 • Fiscalitat per associacions: per on comencem?

  Quin és el règim fiscal de la vostra entitat? Sabeu quines són les obligacions tributàries de la vostra organització? En aquesta activitat revisarem els aspectes fiscals de les associacions a partir de casos pràctics i treballarem en el seu càlcul i... (16:00)

 • Sessió Informativa Programa CHEBEC

  El programa estar pensat per a donar suport a projectes en el marc de les arts escèniques. (16:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES (Horta-Guinardó)

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (16:00)

 • Economia comunitària i territori: ESS pels barris i les persones

  A través d'aquesta activitat coneixerem experiències d'economia comunitària: horts comunitaris, grups de consum, xarxes d'intercanvi, bancs del temps o grups de criança compartida. (16:00)

 • Protegeix-te de les amenaces informàtiques: bons hàbits en ciberseguretat

  Evita atacs, pèrdues o robatoris d'informació que poden comprometre la teva reputació o costar-te molts diners. Protegeix el teu entorn i els teus dispositius amb regles bàsiques d'autoprotecció. (17:00)

 • Wordpress: fes una botiga virtual amb Woocommerce (NOU!)

  Woocommerce és el plugin oficial d'Automattic (creadors de Wordpress). Podem vendre productes digitals o físics i triar despeses d'enviament, divises, països, impostos. Si vols crear un eCommerce a Wordpress de forma senzilla i gratuïta Woocommerce és la... (17:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (17:00)

 • Illustrator: il·lustracions i patrons vectorials per a la creació de merchandising (NOU!)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines d'Illustrator? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades d'Illustrator per crear il·lustracions i motius, per després aplicar-los a dissenys de merchandising. Explicarem... (18:00)

 • CO02 - Desenvolupa el teu pla d'acció mitjançant l'auto-coaching (x3)

  Saps que el teu creixement i evolució està en funció del coneixement de tu mateix?. Mitjançant l'auto-coaching descobriràs el teu potencial, aconseguiràs identificar el teu objectiu i et facilitarà implementar el teu pla d'acció. (18:00)