saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

7 de Novembre de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:00)

 • TREBALLA AL NADAL: CONTRACTES, NÒMINES.. QUÈ EM TROBARÉ?

  La campanya de Nadal genera un alt volum de contractacions donat l'increment puntual derivat de l'augment de consum, sovint ofertes laborals cobertes per joves. Els professionals més cercats són dependents, comercials, manipuladors, empaquetadors,... (10:30)

 • Troba la clientela mitjançant xarxes socials diferents a Facebook

  Altres xarxes socials: Twitter, Pinterest, Linkendin... Analitzar els seus propis clients i seguir-los per mitjans digitals que siguin cada cop més efectius. Assumir la constant adaptació de les xarxes socials i aprendre d'Internet els avantatges i... (14:00)

 • Wordpress: crea un blog amb estil professional

  Inicia't en la creació de blogs amb Wordpress. Coneix les seves possibilitats i característiques. Es recomana haver assistit al taller I44 "Crea el teu blog senzill amb Blogger" (16:00)