saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

28 d'Octubre de 2016
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • Contracte laboral o mercantil?

  Aprèn a diferenciar una relació mercantil d'una de laboral, quins aspectes has de vigilar en aquestes relacions, quines obligacions bàsiques assumiràs al realitzar una contractació (laboral o mercantil), quins contractes de treball són els més... (09:30)

 • Crea la teva pàgina web sense programar amb Wix

  Wix és una aplicació gratuïta al núvol que permet construir un lloc web sense coneixements de programació i gestionar la presencia online (posicionament, butlletins, ecommerce, reserves) (09:30)

 • L'acord de compravenda internacional: II: Càlcul del preu i confecció de la factura (NOU)

  Activitat molt pràctica, centrada a proporcionar les eines necessàries per a formular el preu en les ofertes internacionals, tan en lacord de compravenda com en les factures.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Noves maneres de finançar projectes emprenedors socials, ambientals i culturals

  Tens un projecte emprenedor amb vocació social, ambiental o cultural? Necessites recursos econòmics per tirar-lo endavant? Vine a conèixer les plataformes i entitats que actualment financen projectes com el teu; esbrina què et poden oferir i com... (09:30)

 • Auxiliar de reparacions i reutilització d'aparells electrònics

  Aprèn a reparar aparells electrònics segons paràmetres de sostenibilitat energètica. (10:00)

 • Barista

  Prepara't per ser un/a professional dels cafès. Una professió demandada en cafeteries i bars independents, franquícies i cadenes del sector hostaler. (10:00)

 • Com fer clients a través del networking presencial i virtual

  Fomentar les habilitats per fer un networking professional (ben fet) i potenciar les habilitats per saber i/o aprendre a relacionar-se amb la gent. Així mateix també sajuda a que els participants puguin fer una estratègia de networking adequada i... (10:00)

 • Com fer comerç electrònic sense tenir una botiga online

  Si ets una pime, un comerç o un emprenedor, collocar els teus productes a Amazon, Etsy o altres plataformes et permet ampliar el mercat pràcticament a tot el món sense les despeses ni la complicació tècnica de crear, mantenir i gestionar un e-commerce... (10:00)

 • Com usar Facebook des d'una perspectiva de negoci

  Màrqueting, comunicació, identitat on line, creació de marca, relació amb els clients i seguidors: descobreix les possibilitats de Facebook en l'empresa. (10:00)

 • Coneix GARANTIA D'ÈXIT BCN

  Vols conèixer professionals d'empreses del teu sector? Vols formar-te en allò que demanen les empreses en les seves ofertes? Vols convertir-te en un professional d'algun dels sectors que generen més ocupació? Si et sents identificat/da amb alguna... (10:00)

 • Coneix GARANTIA D'ÈXIT BCN

  Vols conèixer professionals d'empreses del teu sector? Vols formar-te en allò que demanen les empreses en les seves ofertes? Vols convertir-te en un professional d'algun dels sectors que generen més ocupació? Si et sents identificat/da amb alguna... (10:00)

 • Coneix GARANTIA D'ÈXIT BCN

  Vols conèixer professionals d'empreses del teu sector? Vols formar-te en allò que demanen les empreses en les seves ofertes? Vols convertir-te en un professional d'algun dels sectors que generen més ocupació? Si et sents identificat/da amb alguna... (10:00)

 • Consultor/a en economia verda

  Aprèn a dissenyar, gestionar projectes i donar assessorament en el sector mediambiental. (10:00)

 • Cuina de Mercat

  Coneix la cuina de mercat: aprèn a triar el millor producte i a cuinar-lo amb la millor presentació final. (10:00)

 • English for hospitality

  Aprèn vocabulari específic en anglès per a treballar en hostaleria i poder donar servei en aquest idioma. (10:00)

 • Excel·lència en l'atenció al client

  Coneix totes les eines per a poder donar una atenció d'excellència i resoldre situacions complexes. (10:00)

 • Gestió laboral: contractació i nòmines

  Especialitza't en la gestió de nòmines i contractes per a petites empreses o entitats. (10:00)

 • Habilitats directives

  Aprèn a liderar i motivar equips de treball. (10:00)

 • Innovació pedagògica i aprenentatge col·lectiu

  Coneix les metodologies més innovadores d'ensenyament per a infants adults. (10:00)

 • Mediació comunitaria

  Coneix com identificar i concretar les característiques i necessitats del context social en la intervenció comunitària i com realitzar la valoració, el seguiment i la difusió de la mediació com a via per a la gestió de conflictes. (10:00)

 • Sessió informativa Pla de Xoc

  Periòdicament t'oferim sessions informatives per donar-te a conèixer el pla de xoc. (10:00)

 • Emprenedoria en viu: Sector Joc

  Aprendre noves tendències del sector del joc, i conèixer de primera mà expèriencies reals de persones emprenedores en diferents estats de maduresa del projecte. (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • JM06-Voluntariat i altres opcions per adquirir experiència professional

  En aquesta activitat et mostrarem les diferents opcions que tens al teu abast per tenir un primer contacte amb el món professional. A través de voluntariats, convenis en pràctiques, cooperatives, beques... podràs aprendre més sobre la teva professió i... (12:00)

 • JO03-Objectiu professional: El primer que has de tenir per trobar feina!

  Tot camí comença en un mateix. Saber de què vols treballar t'estalviarà molt de temps i et farà més eficaç en la recerca de feina. Aquí podràs identificar els teus interessos professionals i dissenyar la teva estratègia per a la recerca de feina. (12:00)

 • Treballar a empreses de productes culturals, oci i tecnologia: FNAC

  En aquesta xerrada s'explicaran quin tipus d'ocupacions se solen oferir als comerços d'aquest tipus de productes i serveis. Vine i aprendràs les claus per accedir a aquestes feines. A més, podràs lliurar el teu CV a responsables de l'FNAC! (12:00)

 • Vols muntar una cooperativa?

  La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya t'explica tot allò que has de saber per tal de poder constituir i gestionar una Cooperativa. Les avantatges del cooperativisme i els ajuts existents per aquesta forma jurídica.

  Monosessió: 1... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • EC26 - Seminari d'especialització. L'art de la negociació

  En una negociació... Què assumeixes? Com escoltes? Saps construir solucions amb el teu interlocutor? T'ajudem a preparar i preparar-te per portar amb èxit una negociació. (15:00)

 • MT18-Oportunitats laborals en el sector Sociosanitari

  Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector Sociosanitari, així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades al perfil, la formació requerida i els projectes més destacats a la... (15:00)

 • Sales Hacking: Venda per entorns d'alta incertesa i pocs recursos comercials

  En aquesta activitat, aprendràs una forma de fer, una manera de pensar i un conjunt deines i tècniques que et poden ajudar a millorar les tasques comercials per a fer-les més efectives.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat... (15:30)

 • Com planificar la compra i venda de publicitat a Internet

  Formats, mètriques, audièncias, tarifes, tecnologia Tot el que et cal saber per treure el màxim partit a cada euro invertit en publicitat on line. (16:00)

 • Màrqueting per a empreses de serveis (NOU)

  La persona emprenedora coneixerà quines són les particularitats de les empreses de serveis: la relació amb la clientela, la fixació del preu, l'estratègia comercial, de la venda de serveis a la venda de solucions.

  Monosessió: 1 sessió de 3... (16:00)

 • Publicació web i indexació en cercadors (SEO)

  Com fer visible el teu web de forma fiable i que sigui amigable pels motors de cerca com Google: publicació en servidors i tècniques de registre de dominis i indexació. (16:30)

 • MT81 - Posiciona't com a expert al teu àmbit utilitzant Linkedin

  LinkedIn és una eina ideal per a tot aquell que vulgui construir-se un posicionament en el mercat laboral, com a expert en la seva especialitat o en el seu sector. Dóna una visió 360º a la teva presència on-line, analitzant com ha de ser el teu perfil,... (18:00)

 • OC30-Tens clar quin és el teu objectiu professional?

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (18:00)

 • Trenquem estereotips en les feines de temporada

  Parlem des d'una perspectiva crítica i de gènere sobre els estereotips i desigualtats que afloren en les contractacions massives de treballs de temporada. (19:00)