saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

23 d'Abril de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
 • RF29- Mostra les teves competències a partir de l'entrevista d'incidents crítics (x2)

  Vine a preparar-te per afrontar lentrevista dIncidents Crítics, com una manera de mostrar les teves competències en el procés de selecció. Mitjançant un treball teòric i interactiu de role playings dentrevista, farem un incís especial en la comprensió i... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • GIMP: inicia't en el retoc digital d'imatges amb una eina en programari lliure

  GIMP és un programa gratuït i de codi obert que proporciona funcionalitats avançades de retoc digital. És la millor alternativa lliure a Photoshop per al tractament d'imatges. (09:00)

 • Com planificar la compra i venda de publicitat a Internet

  Formats, mètriques, audiències, tarifes, tecnologia. Tot el que et cal saber per treure el màxim partit a cada euro invertit en publicitat online. (09:30)

 • Construeix i personalitza el teu lloc web amb Wordpress

  Aprèn a utilitzar el programa més usat per construir un blog, familiaritza't amb l'ús dels temes (plantilles) genera gràfics i fulls d'estil. (09:30)

 • Com fer clientela a través del networking presencial i virtual

  Fomentar les habilitats per fer un networking professional (ben fet) i potenciar les habilitats per saber i/o aprendre a relacionar-se amb la gent. Així mateix també sajuda a que els participants puguin fer una estratègia de networking adequada i... (09:30)

 • Gestió fiscal 1: Autònoms/es i societats civils

  Durant la sessió, totalment pràctica, aprendreu els conceptes bàsics sobre fiscalitat aplicats als professionals i els procediments per a realitzar el compliment legal de les obligacions tributaries i tenir una bona gestió i control de l'activitat... (09:30)

 • Crea i administra bases de dades MySQL amb phpMyAdmin

  phpMyAdmin és gestor que permet l'administració de MySQL a través d'un navegador web. Administra la teva vase de dades sense coneixements previ de programació, únicament utilitzat lentorn gràfic. (10:00)

 • Com explotar tot el potencial de LinkedIn per a tu o el teu negoci

  Treballar eficaçment amb LinkedIn és avui imprescindible per generar negoci, atraure inversors o socis, aconseguir clients, captar talent i projectar-te com un professional de referència, etc (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Lean per a tothom

  El terme Lean es tradueix literalment de l'anglès com allò que és magre (com ara la carn magra). És a dir, és el que queda si eliminen tot el que sobra. Lean aplicat al món del negoci és justament una fórmula per minimitzar esforços, riscos i despeses... (16:00)

 • Com iniciar un projecte mobile: principis per a la creació d'apps

  Coneix els aspectes claus que cal tenir en compte al plantejar un projecte professional per smartphones o tauletes: selecció de la plataforma, sistema operatiu, tecnologies suportades, eines de creació, distribució (16:00)

 • Com usar Facebook des d'una perspectiva de negoci

  Màrqueting, comunicació, identitat on line, creació de marca, relació amb els clients i seguidors: descobreix les possibilitats de Facebook en l'empresa. (16:30)

 • EC14 - Seminari d'especialització. Assertivitat: base i tècniques (x2)

  En aquesta activitat adquiriràs tècniques per saber-te moure des d'estils més passius o agressius de comunicació vers a comunicacions assertives. (18:00)

 • RF57 - The job interview: types& useful tips (x2)

  Find out what is really on stake during the job inerview. Jump over the table and know from HR angle what they really want from you. And how to excel in providing it. Be ready to interact with other participants. (18:00)

 • EC181 - Tothom pot liderar: descobreix per què i com

  El lideratge és necessari cada vegada que diverses persones s'ajunten per col·laborar en un objectiu o tasca comuna. Però sovint cap dels participants té totes les qualitats del/de la líder ideal, encara que sí que les reuneix el conjunt del grup. Tothom... (18:00)