saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

31 de Març de 2017
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un COACH expert en Orientació Laboral per... (07:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • RF19-Busques feina? Deixa que et trobem!

  Registra el teu currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera passaràs a ser candidat/a a les vacants... (09:00)

 • El règim d'autònoms vs el règim general

  L'enquadrament al règim de la seguretat social depen de força factors, coneix els dos règims més importants, així com l'Estatut del Treballador Autònom.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • GESTIÓ FISCAL 2: SOCIETATS DE CAPITAL (SL I SA) (NOU)

  Aprèn els conceptes generals sobre fiscalitat aplicades a les societats mercantils. Al finalitzar la sessió, coneixeràs els impostos més bàsics d'una societat de capital, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la teva empresa,... (09:30)

 • Curació de continguts: aprofita els continguts de tercers per la teva estratègia de màrqueting

  El 'content curator' recopila a Internet informació interessant per als clients actuals i potencials d'una empresa, i la publica per diversos canals amb criteri editorial generant fidelització. (09:30)

 • Factors clau per crear una plataforma col·laborativa

  Taller per aprendre, mitjançant casos dèxit i exemples de bones pràctiques deconomia col·laborativa, quins passos has de seguir com a emprenedora per crear un projecte empresarial o social amb els elements de plataforma col·laborativa... (09:30)

 • Vols formar-te i treballar en el perfil professional d'ajudant de dependent?

  La selecció de participants es realitzarà a partir de les demandes de les empreses col·laboradores del programa, i s'aniràn publicant en aquesta plana. (12:00)

 • Fiscalitat per a noves empreses 2: L'IVA

  En aquesta activitat coneixeràs la gestió de l'IVA i els seus diferents règims: Règim general, règim simplificat i el recàrrec d'equivalència. Casos pràctics.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (12:00)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (12:00)

 • RF71-Test de Competències Clau de Barcelona Activa: interpreta i utilitza els resultats

  Si no saps quina utilitat donar als teus resultats del test de Competències Clau de Barcelona Activa, t'ajudem a interpretar-los i a identificar la seva utilitat en la definició del teu perfil professional i en la recerca de feina. (12:00)

 • Activitat PRO: Prepara't per treballar d'Operador/a de grues municipals!

  Aquesta activitat t'ajudarà a preparar-te millor per l'oferta de feina d'OPERADOR/A de la Unitat de Grua Municipal que l'empresa BSM SA presentarà a l'esdeveniment de Reclutament i Networking que organitzarem properament. Aprofita aquest espai per... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Email màrqueting per a pimes

  A nivell de Màrqueting, pocs canals són tant potents com el Mail Marketing, però s'ha d'utilitzar correctament si no volem ser irrellevants. Aprèn a utilitzar correctament aquest nou canal per aconseguir alguns dels teus objectius comercials i de... (15:30)

 • Màrqueting relacional: captació, fidelització i upselling

  Quan s'acaba la transacció comercial comença el màrqueting one-to-one. L'increment de la competència i les majors exigències i expectatives dels consumidors han fet imprescindible el desenvolupament del màrqueting relacional després del procés... (15:30)

 • Gamificació: integra les tècniques del joc en la teva estratègia de màrqueting

  Les tècniques de gamificació permeten atraure l'atenció de l'usuari, generar participació i crear una vinculació emocional amb la marca. (16:30)