saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

1 de Juliol de 2016
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 • Connecta el teu negoci de forma gratuïta amb Google MyBusiness

  Amb Google My Business pots aparèixer en els resultats de cerca de Google, a Google Maps i a Google+ de forma fàcil i gratuïta, i crear nous espais per connectar amb els teus clients. (09:30)

 • El règim d'autònoms vs el règim general

  L'enquadrament al règim de la seguretat social depen de força factors, coneix els dos règims més importants, així com l'Estatut del Treballador Autònom.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • ELEVATOR PITCH: eleva les probabilitats d'èxit del teu projecte (i les teves)

  El discurs de l'ascensor, dins i fora de l'ascensor: un discurs essencial. Aprendrem a fer-lo servir per a que ens vagi a favor, no a la contra. Prendrem consciència dels elements que entren en joc per millorar la nostra presència escènica. El... (09:30)

 • Què cal tenir en compte per fer el web del teu negoci

  Tingues clars els criteris per liderar el procés construcció del teu web amb el menor cost possible. Avantatges i inconvenients de les diferents solucions, preus, prestacions, ampliacions, manteniment, actualització de continguts... (09:30)

 • Coneix GARANTIA D'ÈXIT BCN

  Vols conèixer professionals d'empreses del teu sector? Vols formar-te en allò que demanen les empreses en les seves ofertes? Vols convertir-te en un professional d'algun dels sectors que generen més ocupació? Si et sents identificat/da amb alguna... (10:00)

 • Incrementa la teva productivitat amb Microsoft Office 365

  Office 365 és la plataforma de col·laboració i comunicació cloud de Microsoft, especialment orientada a la gestió i la comunicació de les petites empreses. (10:00)

 • Internet màrqueting 2.0 per a petites empreses turístiques

  Internet mòbil, sistemes de geolocalització, realitat augmentada, cercadors semàntics, crowdsourcing, personalització de serveis, xarxes socials... Internet obre grans possibilitats de negoci a baix cost per a les pimes del sector turístic. (10:00)

 • Sessió informativa per a emprendre

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en la que es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • EC96- El camí de l'èxit i la felicitat professional (x9)

  Durant aquest itinerari de 9 sessions podràs conèixer qui ets, les teves competències i els valors que t'ajudaran a assolir els teus reptes professionals. (12:00)

 • Fiscalitat per a noves empreses 2: L'IVA

  En aquesta sessió, coneixeràs la gestió de l'IVA i els seus diferents règims: Règim general, règim simplificat i el recàrrec d'equivalència. Casos pràctics.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Aprèn a planificar, la clau de l'èxit

  Tot esforç adreçat a una bona planificació 'personal-professional' sempre resultarà rendible. Parteix amb avantatge obtenint models per a engegar el teu negoci, per a avaluar viabilitats, per a planificar les decisions d'impulsió i comunicació... (15:30)

 • Curació de continguts: aprofita els continguts de tercers per la teva estratègia de màrqueting

  El 'content curator' recopila a Internet informació interessant per als clients actuals i potencials d'una empresa, i la publica per diversos canals amb criteri editorial generant fidelització. (16:00)

 • Youtube: optimització de vídeo i estratègies per guanyar audiència

  El vídeo on line és un dels canals més impactants per a la promoció empresarial a la Xarxa. Descobreix què cal fer per aprofitar YouTube com a eina de comunicació i interacció amb els potencials clients. (16:30)

 • Previsió de vendes: Negocis de Serveis i Industrials

  Sessió molt dinàmica que facilita una pràctica visió global de com fer previsions de vendes en negocis de serveis i industrials i que facilita eines d'aplicació immediata.

  Activitat monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (18:00)