saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

24 de Febrer de 2017
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
 • RF50- Tinc Twitter, com l'utilitzo en la Recerca de Feina?

  Sabies que Twitter és una eina per contactar de forma ràpida i efectiva amb empreses i professionals? Amb aquesta activitat descobriràs les funcionalitats i aplicacions d'aquesta plataforma i t'aproparàs a les oportunitats laborals que estàs buscant. (09:00)

 • RF19-Busques feina? Deixa que et trobem!

  Registra el teu currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera passaràs a ser candidat/a a les vacants... (09:00)

 • Gestiona i processa automàticament un paquet dimatges amb Adobe Photoshop Actions

  Programa diferents accions a partir duna imatge mare per aplicar massivament ajustaments fotogràfics i optimitzacions per a impressió o web. (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • El règim d'autònoms vs el règim general

  L'enquadrament al règim de la seguretat social depen de força factors, coneix els dos règims més importants, així com l'Estatut del Treballador Autònom.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • GESTIÓ FISCAL 2: SOCIETATS DE CAPITAL (SL I SA) (NOU)

  Aprèn els conceptes generals sobre fiscalitat aplicades a les societats mercantils. Al finalitzar la sessió, coneixeràs els impostos més bàsics d'una societat de capital, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la teva empresa,... (09:30)

 • Twitter per a la comunicació de l'empresa i el professional

  Si ja saps fer servir Twitter en aquesta activitat veurem usos avançats, estratègies i tàctiques per assolir objectius de comunicació i màrqueting a l'empresa. (09:30)

 • Com utilitzar Pinterest en el teu posicionament personal i d'empresa

  Pinterest és una xarxa social que permet crear i compartir col·leccions d'imatges relacionades amb temes d'interès dels usuaris. Descobreix com utilitzar-la per a la teva comunicació professional. (09:30)

 • Com fer el pla financer (Nou format)

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, hi ha quin preu (ingressos), quins seran les... (09:30)

 • Genera oceans blaus amb les teves propostes de valor

  Aprèn la manera de fer que la competència es torni irrellevant, ampliant els límits del mercat i la demanda dacord amb les motivacions i necessitats reals dels clients. Màrqueting disruptiu en la generació de productes i serveis, que maximitzen la seva... (09:30)

 • Publicació web i indexació en cercadors (SEO)

  Com fer visible el teu web de forma fiable i que sigui amigable pels motors de cerca com Google: publicació en servidors i tècniques de registre de dominis i indexació. (10:00)

 • Sessió informativa Pla de Xoc

  Periòdicament t'oferim sessions informatives per donar-te a conèixer el pla de xoc. (11:00)

 • RF04- Saps com fer un currículum per competències?

  Saps quines són les competències clau que demana el teu perfil professional? Identifica-les i coneix els diferents models del CV per competències i com incorporar-les d'una forma clara i entenedora al teu currículum. (12:00)

 • CO12 - Coaching per a canviar hàbits i assolir l'excel·lència (x2)

  En aquest taller treballaràs aquells hàbits (comportaments) que no ens deixen avançar en la direcció desitjada mitjançant la metodologia del coaching. Aprendràs a conèixer el sabotejador intern per a poder gestionar-lo i assolir amb èxit els teus... (12:00)

 • EC39 - Team bulding. Les claus de l'èxit per treballar en equip

  Coneix els avantatges de treballar en equip i les estratègies per contribuir-hi de manera eficaç i productiva, posant-les en pràctica durant la sessió. (12:00)

 • Fiscalitat per a noves empreses 2: L'IVA

  En aquesta activitat coneixeràs la gestió de l'IVA i els seus diferents règims: Règim general, règim simplificat i el recàrrec d'equivalència. Casos pràctics.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Sis pastilles per abans, durant i després demprendre (NOU)

  Reflexionem sobre sis grans idees que poden ajudar a tot projecte emprenedor en la seva fase inicial (enfocament a client, importància de l'equip, despeses versus inversions, pressupost de tresoreria, decisions reflexionades però rapidesa en... (15:30)

 • Email màrqueting per a pimes (NOU)

  De la mà d'una persona experta en venda per entorns d'alta incertesa i pocs recursos comercials, aprendrem a utilitzar una de les eines bàsiques del màrqueting per a les empreses

  Monosessió: 1 sessió de 3 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • Integra tècniques d'storytelling en la teva estratègia de màrqueting a les xarxes socials

  Com crear histories sobre Facebook, Twitter, Pinterest o Instagram. Les tècniques dstorytelling permeten consolidar un perfil de marca, diferenciar-se, aconseguir més visibilitat per als continguts i crear vincles amb els clients i prescriptors. (16:30)

 • EC156 - El joc de la diversitat: navegant per diferents entorns

  Davant d'entorns cada cop més canviants, on intervenen nous actors amb mirades, valors, cultures o maneres de fer diferent, ens calen eines per gestionar la flexibilitat i gestió del canvi. Amb aquesta activitat podràs viure aquesta una nova situació i... (17:30)