saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

24 de Gener de 2017
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
 • Activitat PRO: Prepara't per treballar de Teleoperador/a a ARVATO!

  Aquesta activitat t'ajudarà a preparar-te millor per l'oferta de feina de teleoperador/a de Recepció / Emissió Comercial que presenta l'empresa ARVATO BERTELSMANN a l'esdeveniment de Reclutament i Networking que organitzarem properament. Aprofita aquest... (09:00)

 • OC29-Autoconeixement: caminant cap al meu objectiu professional (x3)

  Et proposem un viatge al teu interior, posant el focus en qui ets, qui vols ser i què necessites per aconseguir les teves fites professionals. Et facilitarem eines per clarificar el teu objectiu professional i millorar el teu benestar i rendiment en la... (09:00)

 • EC169 - CDC Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

  L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions,... (09:00)

 • Protecció de la tecnologia: propietat intel.lectual, llicències de software i "creative commons"

  Coneix els mecanismes legals per protegir la propietat industrial i tecnològica o per permetre i garantir-ne una difusió total. (09:30)

 • Usabilitat: fer la web pensant en l'usuari

  Què cal tenir en compte per construir una web sense problemes d'accés i fàcilment utilitzable. Aprèn a dissenyar una web usable per a fidelitzar els teus clients, millorar la imatge de marca, incrementar les vendes, disminuir els costos relacionats amb... (09:30)

 • Com es ven? (NOU)

  Aquesta activitat dóna una visió bàsica de com hem de vendre, explicarem com leficiència comercial no és fruit de la casualitat. En la venda es procedeix amb rigor i mètode. És per això que farem un recorregut per les fases de la venda per adquirir els... (09:30)

 • Com evitar el futur conflicte entre socis: els pactes parasocials

  En aquesta sessió, coneixeràs la figura del Pacte entre Socis i els avantatges de signar-lo entre els membres de qualsevol empresa o organització empresarial, incloent les implicacions de tenir socis i l'entrada dinversors.

  Monosessió: 1... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • Fonaments de les CSS

  Les CSS són la segona capa del web, indispensable per a la visualització del continguts. Aprèn a donar estil gràfic a un web maquetat amb HTML5. (10:00)

 • Introducció al processador de text Nivell I

  Aprèn a utilitzar les opcions més usuals del processador de textos: gestionar documents, desplaçar-se pels documents, seleccionar text, donar format als textos (negretes, cursives...), donar format als paràgrafs (sagnies, tabulacions...), crear taules i... (10:00)

 • Introducció al processador de text Nivell I

  Aprèn a utilitzar les opcions més usuals del processador de textos: gestionar documents, desplaçar-se pels documents, seleccionar text, donar format als textos (negretes, cursives...), donar format als paràgrafs (sagnies, tabulacions...), crear taules i... (10:00)

 • Introducció a la gestió de processos de negoci (BPM) amb una eina en programari lliure

  El BPM (Business Process Management) permet modelar, organitzar i gestionar els processos de negoci controlant la traçabilitat i visibilitat de cada pas per incrementar la productivitat. (10:00)

 • Inicia't a l'edició de vídeo digital

  Taller de creació de vídeo digital: un breu tast des de l'enregistrament a la seva publicació, sense perdre de vista detalls com la transferència de fitxers entre dispositius, eines per a l'edició bàsica de l'audiovisual i les principals característiques... (10:00)

 • Garantia Juvenil: Registra't

  Saps que si estàs registrat a la Garantia Juvenil tindràs més avantatges per ser contractat per les empreses? A més, en el marc de la Garantia Juvenil es posarà al teu abast un ventall de recursos i serveis per a què puguis formar-te, tenir una... (10:30)

 • JO08 - Tens estudis superiors i no saps cap a on tirar?

  Has finalitzat el grau universitari i/o el màster però ara no saps per on començar la recerca de feina? En aquesta activitat t'explicarem com donar les primeres passes en el mercat laboral per titulats/des superiors. Com establir els teus objectius,... (12:00)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat de les nostres ofertes (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Andreu )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • JP04-No esperis l'oferta de feina, ves a buscar-la!

  Sovint la recerca de feina no dóna els resultats desitjats i és imprescindible prendre un paper més actiu: l'autocandidatura és el camí més directe per accedir al tipus d'ocupació que respon al teu projecte professional. Descobreix el "mapa del tresor"... (12:00)

 • RF67- Per on circulen les ofertes de feina?

  Saps com moure't per trobar feina? Estàs segur que coneixes les vies més eficaces per trobar feina en el teu sector professional? Creus que hi ha gent que s'assabenta de més ofertes que tu? Coneix les característiques dels diversos canals de recerca de... (12:00)

 • RF19-Busques feina? Deixa que et trobem!

  Registra el teu currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera passaràs a ser candidat/a a les vacants... (12:00)

 • EC113 - Guanya't a la gent: com preguntar per generar confiança

  T'has preguntat mai quins ingredients necessitem per guanyar-nos a la gent? Saps el poder que realment tenen les teves preguntes per generar confiança amb les persones? Exigeixes o demanes? Si mai t'has plantejat alguna d'aquestes qüestions, et mostrarem... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Com fer el pla financer (Nou format)

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, hi ha quin preu (ingressos), quins seran les... (15:30)

 • La Logística i Internet, dues realitats obligades a entendre's

  En aquesta activitat, descobrirem i aprendrem les maneres de fer, de treballar i comunicar-se de les empreses de logística del nostre país i podrem escollir quin és el model més adequat pel nostre projecte. Parlarem del funcionament bàsic de les... (15:30)

 • Eines i estratègies per a augmentar la rendibilitat de la gestió comercial

  Moltes vegades per voler créixer ens sobredimensionem o executem accions comercials enfocades a un grup reduït de clients i perdem efectivitat. És per això que, mitjançant aquest curs, us facilitarem eines i estratègies, per augmentar la rendibilitat... (15:30)

 • Introducció a Jquery per a dissenyadors

  Jquery és una biblioteca o framework de Javascript que permet simplificar la interacció amb els documents HTML, gestionar esdeveniments, desenvolupar animació i millorar la interacció en pàgines web. Aprèn com utilitzar-la sense saber programar. (16:00)

 • Inicia't a l'edició de vídeo digital

  Taller de creació de vídeo digital: un breu tast des de l'enregistrament a la seva publicació, sense perdre de vista detalls com la transferència de fitxers entre dispositius, eines per a l'edició bàsica de l'audiovisual i les principals característiques... (16:00)

 • Introducció a la gestió amb OpenERP

  OpenERP és un paquet modular en programari lliure que proporciona a petites i mitjanes empreses una eina ERP de molt baix cost d'implantació. (16:00)

 • El videocurrículum: posa imatges al que saps fer

  Què et pot aportar el videocurrículum? Com el pots fer? On penjar-lo? Descobreix aquest format de cv i les seves possibilitats. des de la seva idea, a la creació i publicació. Et recomanem realitzar abans el taller I36 "Inicia't en l'edició de video... (16:00)

 • Aplicacions de la tecnologia làser en el món empresarial

  En el sector del disseny la tecnologia làser permet solucionar de manera ràpida i eficaç diferents aplicacions en la fabricació de nous productes. Coneix i practica amb la tecnologia làser, les seves característiques, possibilitats i aplicacions. (16:00)

 • Eines 2.0 per a la presentació de resultats

  Aplicacions per desenvolupar noves habilitats narratives i comunicar informació de manera entenedora i atractiva a qualsevol públic. (16:30)

 • Utilitza Periscope com a eina de màrqueting

  Periscope és una aplicació de retransmissió de vídeo en directe via Twitter. Descobreix com funciona i com fer-lo servir per a la teva estratègia de màrqueting. (16:30)

 • CoMercat

  Creus que hi hauria d’haver un espai a Barcelona Activa on trobar-se amb altres persones emprenedores?

  Nosaltres també i per això arriba una nova edició de CoMercat, una activitat on podràs fer... (17:00)

 • OC30-Tens clar quin és el teu objectiu professional?

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (18:00)

 • EC43 - Seminari d'especialització. L'art d'argumentar per convèncer: management persuasiu (x2)

  Un líder excel·lent té un alt poder de convicció. En aquest seminari aprendrem tècniques per construir arguments persuasius. (18:00)

 • OC23-Competencies & Skills: our added value

  A fun, fast-trak to get acquainted with competencies & skills lingo: test yourself, intercact with other participants, find out what are the most relevant competencies in your sector and learn how to expand. (18:00)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? No et perdis amb tants dubtes! En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca... (18:00)

 • InDesign avançat: Disseny editorial i EPUB

  Practica les eines que s'utilitzen professionalment per crear i maquetar documents llargs tan per a la impressió com per a EPUB i web. (18:00)