saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

29 de Setembre de 2016
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
 • EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

  Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve... (09:00)

 • EC104- Sikkhona: un viatge a l'excel·lència grupal

  Amb aquesta sessió aprendràs les diferents etapes per les que passa un equip en el seu desenvolupament cap a l'excel.lència a través d'una metodologia innovadora. Descobreix com estimular la comunicació entre els membres d'un equip i que aquest creixi en... (09:00)

 • RF20-Busques feina? Posa en valor les teves competències com a candidat!

  Registra el teu Currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. A més de donar-te d'alta també podràs accedir a altres... (09:00)

 • RF80-Com gestionar les emocions a l'entrevista de feina

  Durant el procés de selecció, una de les proves que has d'afrontar i que sovint genera més tensions és l'entrevista. És per aquest motiu que és important conèixer i identificar les emocions més freqüents, per aprendre a gestionar-les de forma adequada. (09:00)

 • Taller de Cocreació: Why, How, What - Per què, com, què?

  Moltes empreses proclamen avui en dia, que son organitzacions focalitzades en el client, però moltes vegades aquesta afirmació no deixa de ser una aspiració. Mitjançant el treball en equip, aprendràs en primera persona, com construir la teva empresa al... (09:00)

 • Construint emocions en equip (NOU)

  En aquest seminari coneixeràs els canvis experimentats en les formes de treballar en equip a lera digital, i obtindràs elements, pautes i experiència per construir els teus vincles en equip en entorns dinàmics. Activitat promoguda per la Direcció... (09:30)

 • Einestic: la suite informàtica gratuïta per a autònoms i petites empreses

  Descobreix l'aplicació de gestió que et permetrà informatitzar fàcilment i sense cost el teu negoci: paquet ofimàtic, client web i de correu, facturació, comandes, albarans, gestió de clients, etc. (09:30)

 • Propietat industrial, patents i marques

  En aquesta sessió, aprendràs els procediments per protegir els actius intangibles del teu negoci des del punt de vista de: loficina que correspon la inscripció, els tràmits i fases que shan de seguir, els documents necessaris per dur a terme cada... (09:30)

 • Saps com i per què fer un estudi de mercat?

  Introdueix-te en el món dels diferents estudis de mercat, donant-nos els coneixements bàsics per fer aquesta investigació tan necessària per a la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Estratègies de Social Commerce: comerç electrònic a través de les xarxes socials

  Integrar components socials en el canal de venta on-offline per respondre als nous hàbits de compra multicanal dels consumidors. (10:00)

 • Sessió informativa Pla de Xoc

  Periòdicament t'oferim sessions informatives per donar-te a conèixer el pla de xoc. (10:00)

 • EC58 - Seminari d'especialització. Com gestionar les pors i les inseguretats (x2)

  Potencia l'autoconeixement, i així podràs modificar la resposta a les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les i potenciar l'autoconfiança. (12:00)

 • MTT26-Coneix el perfil professional de Consultor

  En aquesta activitat es presentarà el perfil professional de Consultor, amb l'objectiu de saber en què consisteix, quines són les funcions i les tasques principals que desenvolupen les persones que treballen en aquest àmbit, quines són les habilitats i... (12:00)

 • OC27-Mira't en positiu

  T'has trobat mai en una situació adversa o d'estrès mentre cercaves el teu objectiu professional? Hi ha actituds que et poden ajudar a sortir de les experiències d'incertesa en els processos de recerca de feina. Analitzarem aquestes experiències i donarem... (12:00)

 • RF19-Busques feina? Deixa que et trobem!

  Registra el teu currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera passaràs a ser candidat/a a les vacants... (12:00)

 • Sessió informativa Pla de Xoc

  Periòdicament t'oferim sessions informatives per donar-te a conèixer el pla de xoc. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • CO32- Elimina els hàbits que et treuen energia i torna a activar-te

  Sents que les coses no acaben d' anar com voldries? Et sents desanimat i sense energia? En aquesta activitat et donarem eines per tornar a activar el teu procés de recerca de feina (15:00)

 • EC154 - Seminari d'especialització. Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

  In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation. (15:00)

 • Com evitar el futur conflicte entre socis: els pactes parasocials

  En aquesta sessió, coneixeràs la figura del Pacte entre Socis i els avantatges de signar-lo entre els membres de qualsevol empresa o organització empresarial, incloent les implicacions de tenir socis i l'entrada dinversors.

  Monosessió: 1... (15:30)

 • Com fer comerç electrònic sense tenir una botiga online

  Si ets una pime, un comerç o un emprenedor, collocar els teus productes a Amazon, Etsy o altres plataformes et permet ampliar el mercat pràcticament a tot el món sense les despeses ni la complicació tècnica de crear, mantenir i gestionar un e-commerce... (15:30)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (15:30)

 • Elements avançats de disseny web i adaptació a plataformes mòbils

  Més enllà d'HTML i CSS: icones fetes amb tipografies, plugins de CSS, imatges 'retina' per a pantalles dalta definició i tècniques responsives dadaptació a smartphonesper fer donar un salt endavant al teu web. (16:00)

 • Introducció al Revenue i Yield Management: guanya més venent el mateix

  Optimitza les teves vendes: com ajustar la política de preus del teu negoci a la demanada per treure'n el millor rendiment. (16:00)

 • RF17- Speed networking talent X2

  En un mercat amb tanta oferta de candidats preparats és molt important saber-se vendre i captar l'interès d'un potencial entrevistador en poc temps. Aprèn a fer una presentació breu, concisa i atractiva del teu valor diferencial. (16:00)

 • Sessió informativa Pla de Xoc

  Periòdicament t'oferim sessions informatives per donar-te a conèixer el pla de xoc. (16:00)

 • Negocis a l'aire: descobreix nous models de negoci emergents amb drons

  La tecnologia dels Remote Piloted Aircraft (RPAS o drons) està en ple creixement i les seves aplicaciones estant obrint camps insòlits i noves àrees de negocis. Coneix tècnicament aquests sistemes i també el mercatper trobar noves oportunitats. (16:30)

 • EC173 - El lideratge nòrdic: com crear aquesta cultura d'alt rendiment al teu equip (Nou)

  Vols conèixer sobre la cultura de lideratge que s'aplica a països com Dinamarca, Suècia o Finlàndia? Aprèn a crear una bona cultura al teu voltant, mitjançant aquesta conferència introductòria sobre el lideratge nòrdic. (17:30)

 • EC177 Crea el teu pla d'acció: fes créixer la teva creativitat

  T'agradaria prendre-li el pols a la teva creativitat? En aquesta sessió avaluaràs i practicaràs aquesta competència clau mitjançant l'experiència. Veurem quins són els punts a millorar i generarem un pla concret per ser encara més creatius. Sortiràs de... (17:30)

 • COACHING LABORAL PER A MAJORS DE 40 ANYS

  Tens més de 40 anys i estàs cercant feina? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport dun COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que t'ajudaran a... (18:00)

 • CO40- Supera les pors que et limiten en la recerca de feina

  Aconsegueix anar a les entrevistes de feina amb confiança i pensant que tu ets el millor candidat. T' acompanyarem a traçar una estratègia per superar les pors i tenir èxit en la recerca de feina (18:00)

 • EC179 - Comunicació, la clau del teu èxit (x2)

  Et venen a la ment noms de grans personatge de la comunicació? Voldries fer com ells?. En aquest curs t'ensenyarem les bases de la comunicació a conèixer les seves eines i a utilitzar-les amb habilitat. (18:00)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat de les nostres ofertes (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has dutilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina dempreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (18:00)

 • JP09-Els secrets per superar amb èxit una entrevista de feina

  Una entrevista de feina és una excel·lent oportunitat per mostrar el teu entusiasme i les teves habilitats professionals. Si vols treure-nhi el màxim profit, vine a entrenar-la i conèixer els seus secrets, i afrontar-la amb determinació i flexibilitat. (18:00)

 • RF86-Les xarxes socials i els blogs professionals

  El teu CV ja no és suficient. No és com ho expliques, és com ho vius, perquè la teva formació i experiència no comença i acaba en unes dates concretes. La teva vida professional s'estén a la xarxa i aquesta és el teu altaveu, és on projectes què saps fer... (18:00)